Някой да е по информиран по въпроса.
http://www.tuning.bg/forum/viewtopic.php?t=58519
Второ дино в София
- sin orel C20XE
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- sin orel C20XE
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- Vizor
- Изгубена душа
- Автомобил: Subaru Forester XT
- Двигател:
- Контакти:
oHua написа:Аз не виждам причина да паднат цените.За определени динодей може,но иначе тая машина иска избиване.
Конкуренция .. новости .. това имам в предвид Красьо.. примерно при едни и същи цени.. къде ще отидеш на чисто новото дино на хиид-ауто или на старото на проспиид за което все още се говори че не е в час нещо.. а проспиид как ще накарат хората да отидат на тяхното дино като има чисто ново на същите цени (пък било то и по хубаво...) това имам в предвид.. мисля че проспиид ще свалят надолу.. зависи хиид-ауто какви цени ще изкарат ..
- nando 16v
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Vextor написа:Aз му видях снимкатаnando 16v написа:Е новото дино още не е налично но доколкото разбрах скоро ще е.....
Трябва още да сме търпеливи и аз съм мераклияна дисплея на монитора пишеше "Heed-91 ........ нещо си .
+Демек готова е работата

Я ходи да си замериш полото и ми кажи какво става след като си го видял
Опааа ама не знам дали диното хваща коли по 101 коня

- Vextor
- Автомобил:
- Двигател:
Просто казвам какво съм видял в Хеед като бях преди 1 седмица ,а това 4е моето поло ти докарва лоши сънища си е твои прблемnando 16v написа:Vextor написа:Aз му видях снимкатаnando 16v написа:Е новото дино още не е налично но доколкото разбрах скоро ще е.....
Трябва още да сме търпеливи и аз съм мераклияна дисплея на монитора пишеше "Heed-91 ........ нещо си .
+Демек готова е работата
![]()
![]()

- nando 16v
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Vextor написа:Просто казвам какво съм видял в Хеед като бях преди 1 седмица ,а това 4е моето поло ти докарва лоши сънища си е твои прблемnando 16v написа:Vextor написа:Aз му видях снимкатаnando 16v написа:Е новото дино още не е налично но доколкото разбрах скоро ще е.....
+Демек готова е работата
![]()
![]()
Не се ядосвай бе колега Милен преди малко ми каза че си бил наш човек и че нямат още ДИНО

Обади му се и го питай

- Vextor
- Автомобил:
- Двигател:
Не се ядосвамnando 16v написа:Vextor написа:Просто казвам какво съм видял в Хеед като бях преди 1 седмица ,а това 4е моето поло ти докарва лоши сънища си е твои прблемnando 16v написа:Vextor написа:Aз му видях снимкатаnando 16v написа:Е новото дино още не е налично но доколкото разбрах скоро ще е.....
+Демек готова е работата
![]()
![]()
Не се ядосвай бе колега Милен преди малко ми каза че си бил наш човек и че нямат още ДИНО
Обади му се и го питай