Та драмата е следната .
Пред блока има 40 паркоместа при положение , че сме 3 входа с по 24 апартамента = 72 , което ще рече , че ако приемем , че всеки апартамент има по една кола (а някой са с по 3-4) не ни достигат само 32 места за колите .
От известно време пред блока се помещават 4 кошници .
1. Един бус дето е със старите номера , а собственика му от зимата не живееее в няшия блок , продаде си апартамента.
2. Една жигула без никакви номера , дето собственика й има още 2 и си я ползва за резервни части , ама заема 1 място точно пред входа.
3. Още една жигула , дето е със старите номера (жълт) и тя точно пред входа на същия любител на руските коли.
4. Една волга от най-най-най-старите , покрита с нещо да не се цапа и тя не мърда и не се знае на кой е .
Та сега и въпроса ми , как може да се разреши поне проблема с тези 4-ри возила , къде трябва да се звънне и има ли вариант да се разкарат след като собствениците им не искат да си мръднат и малкия пръст ?

Каква е процедурата за изоставени коли на паркинг....
- Exell
- Автомобил:
- Двигател:
black` , ako тва се отнася за мен , мойте стари кошници най-малкото няма да пречат на другите да си паркират , а и предполагам , че ще са си заминали по предназначение . А за онзи с буса дето изобщо не живеее тук не ми се говори .
Та ако някой знае , нека каже , но изказвания от сорта са пълни глупости

Та ако някой знае , нека каже , но изказвания от сорта са пълни глупости

- Birdie
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Май в общината трябва да се иде....аз преди години бях ходил, имам приятел зам.кмет, точно по тия въпроси.....свърши работа, но това беше преди няколко години....сега не знам как стоят нещата, нали вечно се изменят нашите закони, наредби, правилници и прочие обърквации.......
Пред нашия блок пък има друг проблем, един тарикат от съседния блок си е направил направо безплатна автокъща, седят си му 3-4 коли, от време на време продава някоя и купува друга, по едно време му бяха ПЕТ, сега са само три, блъснати, трошки...чудо - идват, гледат хора, от време на време купуват, той взема малко по-лачена трошка и така....мани, по едно време и каравана имаше....но си е направо нелегална автокъща, заема си 3-4 паркинг места и не му пука......
Пред нашия блок пък има друг проблем, един тарикат от съседния блок си е направил направо безплатна автокъща, седят си му 3-4 коли, от време на време продава някоя и купува друга, по едно време му бяха ПЕТ, сега са само три, блъснати, трошки...чудо - идват, гледат хора, от време на време купуват, той взема малко по-лачена трошка и така....мани, по едно време и каравана имаше....но си е направо нелегална автокъща, заема си 3-4 паркинг места и не му пука......
- The_Machine
- Автомобил:
- Двигател:
- The_Machine
- Автомобил:
- Двигател:
-
- Автомобил: Suzuki Marauder 800 Opel Astra G
- Двигател:
аз тази процедура съм я правил вече , 7 коли разкараха от паркинга пред блока. Единия вариант е да се обадиш по телефона или с официално писмо в районата община към началника на съответната за района сeкция по контрол! примерно за община Изгрев това е Отдел "Благоустройство и екология" или по -добре пускаш направо молба/жалба до столичен инспекторат с точния адрес където са изоставените коли , след което те изпращат комисия, правят проверка и ако колите са снети от регистрация им заляпят голям зелен стикер, след един месец ако собственика на я махне от общината организират извозване !
Главен инспектор Столичен инспекторат Ботьо Ботев 980 9854, в. 231 bbotev@sofia.bg
успех
Главен инспектор Столичен инспекторат Ботьо Ботев 980 9854, в. 231 bbotev@sofia.bg
успех
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”