Мнениеот Bill Clinton » Вто 10 апр 2007 0:17
Предполагам, че не очаквате потоци от пари към клуба, който междудругото и аз очаквам, но зимата беше топла и суха какво да се прави:):):):)
Всъщност, всички схеми изброени от вас са доста екзотични и неприложими, но хубавото е, че засвидетелствате готовност да помогнете на клуба, дори и с отказ от отстъпката за да се събират пари в банковата му сметка , което за мен е изумително.
Поздравявам ви.
За голяма компания като Еко, клуба е нещо много дребно в техните очи, в списъка им същестуват много корпоративни клиенти за който 500-1000 или 10000 литра не са нищо. Моята бензиностанция доставя по 10 000 литра на една фирма два пъти в месеца.Споменавам това за да ви обясня, защо ние сме още много малки и защо аз ще се постарая до колкото имам възможност и с ваша помощ разбира се да се издигнем в очите на чужденците, както се казва:):):)
Целта е в банковата сметка да се събират пари от нищо, само защото сме си заредили колите в Еко. Ще го спомена бегло, след прескачане на определен праг например от 1000 литра ОБЩО за всички заредили с въпросните карти отстъпката ще се прехвърля по сметка на клуба.
Тя може и да не е 0,02лв/литър възможно е и да е 0,05лв/лтр. което е доста трудно приложимо, защото потреблението трябва да е значително по-голямо, но не е невъзможно, което означава повече пари за нас.
В общи линии това е схемата, която обаче ще се обсъди допълнително много сериозно и тогава ще се знае за какво иде реч с точност.Аз все още очаквам да се уточнят подробностите около банковата сметка и статута на клуба, другото е лесно.
Клубовете на "Рено" и "Пежо" ако не се лъжа работят по тази схема
доста успешно, че ние ли няма да го направим???????
Пак казвам, не очаквайте потоци от пари към клуба, няма защо да се заблуждаваме, такова нещо като безплатен обяд НЯМА просто всеки заредил колата си ще допринесе Еко да даде идин голям дискаунт на клуба, за това че всички сме техни лоялни клиенти. Това е практика в по-цивилизованите държави.
А доколкото разбирам повечето сме клиенти на веригата и в момента,
предполагам, че не защото ви харесва фейса на бензиностанциите, а защото горивото е добро, а защо горивото е добро и с какво всъщност зареждате колите си, от къде пристига и т.н това е друга тема която може да здъвчаме за пореден път, но не сега:).