интересно ми е, само на мен ли ми се стори, че не беше мноо натоварено,
Карлово - София, през пловдив по магистралата, че ме фане шубе да не е мноо зле движението по подбалканската, за по-малко от 2 часа
без грижи лява лента 140-150, хората много културно си караха, нема светканици, нема лепене на задницата,
чак се учудих, това става между 2 и 4 следобед,
някой да каже как е било по другите направления?
Как се прибирахте към София вчера
- zaro
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
One написа:ах колко прекрасна беше София през тези дни , докато селяците ги намаше да си избиват комплесите "у столицата"......
Подкрепям идеята на ББ за въвеждане на софийското жителство!!!!
Бате ти пак се изказа, кекекекекекекеке.
Седи си у столицата и си избивай твоите комплекси и дишай скапан тинясал въздух, докато хората се любуват на прородата

Пролича си кой е комплексара

Да живеят гражданите.
- stanimir
- Автомобил:
- Двигател:
Никъде не съм излизал, бях си тук.
наблюдавам оабче резките коментари.
И свързвайки ги с проявата на един от 'висшите' в една съседна тема се чудя...май на некой зле им се е отразила великденскара ракия,а?
Аре по-лекичко с обидите,има си ЛС за това
Иначе, то и мен ми се иска да си карам из софия на воял , само че за това да помислят малко съответните органи и да вземат решения, как да се "оддръстим'!
наблюдавам оабче резките коментари.
И свързвайки ги с проявата на един от 'висшите' в една съседна тема се чудя...май на некой зле им се е отразила великденскара ракия,а?
Аре по-лекичко с обидите,има си ЛС за това

Иначе, то и мен ми се иска да си карам из софия на воял , само че за това да помислят малко съответните органи и да вземат решения, как да се "оддръстим'!
Не е реално София да е празна и да няма хора от провинцията. Така е по цял свят да се ходи в по-големите градове, така ще бъде и за напред.
... вместо това ББ да вземе да въведе някакво ограничение за брой таксита в този град! Просто не е човешко куцо и съкато да е таксиджия и да кара нек'ва кошница.
Я си спомнете дали София не бе пуста когато стачкуваха онези ми ти измекяри, а беше нормален работен ден, което ще рече, че всичките "гости" на София бяха дошли.
Вчера привечер като се връщах по Варненската магистрала беше поносимо. Непоносими бяха всичките изпреварвания през аварийната лента и безцелното киснене в крайна лява лента, на които станах свидетел, но почвам да им свиквам вече
... вместо това ББ да вземе да въведе някакво ограничение за брой таксита в този град! Просто не е човешко куцо и съкато да е таксиджия и да кара нек'ва кошница.
Я си спомнете дали София не бе пуста когато стачкуваха онези ми ти измекяри, а беше нормален работен ден, което ще рече, че всичките "гости" на София бяха дошли.
Вчера привечер като се връщах по Варненската магистрала беше поносимо. Непоносими бяха всичките изпреварвания през аварийната лента и безцелното киснене в крайна лява лента, на които станах свидетел, но почвам да им свиквам вече

- Vizor
- Изгубена душа
- Автомобил: Subaru Forester XT
- Двигател:
- Контакти:
СЕГА СЪМ АЗ НАРЕД ДА ОБЯСНЯ КАК СЕ ПРИБРАХ (неслучайно пиша с големи букви до колкото знам така се вика ..)
Аз и Нии решихме да отидем на една малка екскурзиика до Бургас с една от колите му (пежо 106 1.0 с газ) защото харчи малко и ще можем за никакви пари да стигнел и да се върнем.. само че той забрави да подчертае на каква скорост разходът е такъв.. е .. на 70.. значи на отиване карахме бързо .. 80-90... но навръщане О ГОСПОДИ ЗАДМИНАХМЕ ЛАДА (натоварена с поне 500 килограма в хора + един багажник месо от селу)
Не че не си изкарахме добре.. но.. никога повече със 70 Бургас - София !! нИкогААААА
Аз и Нии решихме да отидем на една малка екскурзиика до Бургас с една от колите му (пежо 106 1.0 с газ) защото харчи малко и ще можем за никакви пари да стигнел и да се върнем.. само че той забрави да подчертае на каква скорост разходът е такъв.. е .. на 70.. значи на отиване карахме бързо .. 80-90... но навръщане О ГОСПОДИ ЗАДМИНАХМЕ ЛАДА (натоварена с поне 500 килограма в хора + един багажник месо от селу)
Не че не си изкарахме добре.. но.. никога повече със 70 Бургас - София !! нИкогААААА