върнах се по пловдивската магистрала, но към 14 бях в софия, иначе в петък в 16 часа на излизане беше ад
даже мислех да звънна на Никси да се видим, така и така седях на светофара на Дружба 30 минути
Как се прибирахте към София вчера
- Rabbit_TDI
- Автомобил: A6 C5
- Двигател: BFC
- Контакти:
В 21,00 тръгване от Карлово по тъмно по подбалканския ,а в 22,45 в Студентски бях пред блока.Малко повече коли имаше от нормално ,а и куки ама не беше за умиране.
P.S.И аз съм на мнение че административната столица трябва да е в Пловдив или Варна/историческа грешка с оглед някогашните пртенции към Македония/щото Сф е куц град от сяка гледна точка/говорим природни,географски и икономически характеристики,а не население/,пък хем и софиянци ще си тънат в мизерията сами.Ама дет се вика касмет кво да прайш
P.S.И аз съм на мнение че административната столица трябва да е в Пловдив или Варна/историческа грешка с оглед някогашните пртенции към Македония/щото Сф е куц град от сяка гледна точка/говорим природни,географски и икономически характеристики,а не население/,пък хем и софиянци ще си тънат в мизерията сами.Ама дет се вика касмет кво да прайш

- mx3333
- Автомобил:
- Двигател:
DragoGT написа:One написа:ах колко прекрасна беше София през тези дни , докато селяците ги намаше да си избиват комплесите "у столицата"......
Подкрепям идеята на ББ за въвеждане на софийското жителство!!!!
ти ме разби....
и как ще стане тая работа? такъв закон в съвременна демократична държава е немислим...
Не че Русия е #1 в демокрацията, ама доколкото знам в Москва си стои старата система за жителство.
- веселин
- Автомобил: SkodaFabia 1 sedan
- Двигател: BNM 1.4 TDI-PD 2007
- Контакти:
nii написа:Vizor написа:... нИкогААААА
ма нали ти казах ако искаш да те оставя на рейса щом толкова бързаша и като тръгвахме ти сам каза "сега си карай ако искаш с 20км/ч"
радвай се че въобще дигнах 80
Дай неква себестойност на тва пътуване -газ /отиване и връщане 900 км горе - долу / - що не взехте на Ро метанката