чул те господOne написа:ах колко прекрасна беше София през тези дни , докато селяците ги намаше да си избиват комплесите "у столицата"......
Подкрепям идеята на ББ за въвеждане на софийското жителство!!!!
Как се прибирахте към София вчера
- Spectre™
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Pichaga написа:идеята е как ние да се изнесем извън София и само да работим в нея, щото не се издържа
От много време го мисля и се опитвам да го реализирам тоя вариант, но е доста трудно и изисква добри средства....
Иначе в Понеделник към 7 вечерта по Искърското дефиле движението беше нормално, имаше охлюви които се движеха с по 30-40 км при позволени 60, но не беше много натоварено...
- dermeister
- Автомобил:
- Двигател:
A някой да се е прибирал по E-79? Ужас! Верижни катастрофи, постоянно и през минута самоубийци които карат в "средната" лента и трябва да ги пазиш. Километрични опашки преди София. И кухари, които минават с 10 км/ч покрай караулката и затапват движението при положение, че и самите полицаи им махат с плаките да карат по-бързо! 
- Дашо
- Пернишки бек
- Автомобил:
- Двигател:
zaro написа:Гацо Бацов написа:Pichaga написа:идеята е как ние да се изнесем извън София и само да работим в нея, щото не се издържа
![]()
![]()
Е това е приказка:)
Колеги,аз в този ред на мисли да ви кажа,че Перник е добър вариянт-хем е на 15мин. от София,хем хубави хора живеят в този красив български град,хем вече няма и следа от тежка промишленост,която да замърсява въздуха,хем цените са по-евтини(вкл. на наемите), а пък няма задръствания!!!
- CRX Racing
- Автомобил:
- Двигател:
- zaro
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
da6o_amvr написа:.....
Ти баце недей да учиш старото пернишко куче каде е Перник.
Имам апартамент там и ако ще всяка седмица да миеш терасата, на нея все си е кално:) иначе аз съм модерен, ориентиран съм към Големо Бучино:) тва си е все едно Бояна. кекекекекекекке.
Мани ти амам като пуснат магистралата след некоя и друга година Перник стана класика:) изчезват гадните задръствания по владая, райската работа
кекекекекекекеке
- dude
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Cherepaha написа:На мен тръгването ми беше лудница. Направих грешката да тръгна в събота в 10-10:30 и киснах половин час на Горубляне на светофора. После още половин час на магистралата зареди катастрофа. Лудница пълна, магистралата беше като Цариградско шосе ...
колега, това го избегнах през ОМВ на горубляне от там нмагоре към първия светофар, на него вляво и излизаш на разклона за дружба, където правиш десен завой и си на магистралата
отне ми 8 минути
- LILO&STICH
- ябълката на раздора
- Автомобил:
- Двигател: