Масло по резбата на свещите?
- slavcata
- Автомобил:
- Двигател:
Масло по резбата на свещите?
Здравейте колеги,имам следния вапрос.Та значи от известно време забелязвам,че по резбата на свещите има масло.Мотора е 1.8 ABS.За 5К сам долял 300 грама масло,но от гарнитурата на капака на клапаните ми салзи та смятам,че загубата може да е и от там.Колата варви добре.Има ускорение добара разход 10 градско 7 селско.Та питането ми е това гумички на клапаните ли са,или сегменти.Забравих да кажа,че не изпушва и в аспуха няма мазнотии.Черен е ,но като разтаркам с праста почти се изтрива чернилката по праста.Благодаря ви предварително!
Re: Масло по резбата на свещите?
slavcata написа: на капака на клапаните ми салзи та смятам,че загубата може да е и от там.!
oправи първо това,300гр масло ще си изгори без да изцапа каквото и да било.
- slavcata
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Масло по резбата на свещите?
vladtod написа:slavcata написа: на капака на клапаните ми салзи та смятам,че загубата може да е и от там.!
oправи първо това,300гр масло ще си изгори без да изцапа каквото и да било.[/quo
тази гарнитура доста ме измачва,Та гумени ли не слагах,та коркови ли накрая

- NovobranecGT
- Автомобил:
- Двигател:
- luboveliki
- Автомобил:
- Двигател:
аз слагах червен силикон на гарнитурата на опела и пак си протече.някои хора викаха че е крив капака на клапаните ,но уви не!!!купих една гарнитура гума-корк-гума и работата заспа!!!грам не е протекло за 20 000 км. а преди силикона слагах една нова само корк и протече на около 1000 км.според мен силикона (червения) не помага!!!!!!!
- luboveliki
- Автомобил:
- Двигател:
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”