Здравейте. Питането ми затова дали някой си правил операция в този център или да е чувал отзиви за това колко са добри?
Имам предвид доколко няма рецидиви няколко години след операцията?
И има ли алтернативно място където правят такива операции?
Благодаря предварително!
Питане за очен лазерен център Vision
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- dobrin
- Чингис хан
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Мнение от една позната, чиято майка са оперирали там.
Взели са й 1700 лева, въпреки, че трябва да се плати 900 лева, другото е поето от касата, та тия хубавци са взели пари и от СЗОК.
Освен това, последният път, като говорих с тях, подобрение почти нямаше. Сега иска да ги съдим, за да им върнат парите.
Взели са й 1700 лева, въпреки, че трябва да се плати 900 лева, другото е поето от касата, та тия хубавци са взели пари и от СЗОК.
Освен това, последният път, като говорих с тях, подобрение почти нямаше. Сега иска да ги съдим, за да им върнат парите.
- Vizor
- Изгубена душа
- Автомобил: Subaru Forester XT
- Двигател:
- Контакти:
dobrinb написа:За Варна съм чувал добри отзиви, но не знам коя клиника, мога да питам, но една колежка си направи там корекция на късогледство мисля, и е доста доволна, поне не носи очила вече, ако не друго
Ами и аз мога да питам майка ми коя е роднината там.. и да разбера отзивите за това.. и знам че не взима скъпо..
- Tishku
- Автомобил:
- Двигател:
Vizor написа:Хмм това въобще не ми харесва като първи отзив..
Аз имам една роднина във варна която прави такива интервенции и била много добра майка ми иска да ме кара там да си опрая очите.. ама мене ме е страх да се давам на такива работи .. както си ги имам така мога да си остана и без тях заради идиоти...
Ти ако винаги гледаш така на нещата, незнам на какво ли лечение би се подложил.
Сега по темата - Имаме близък очен лекар, ако искате мога да разпитам къде е най-добре да се прави очна операция. Под "добре" нямам в предвид добре като заплащане, а като професионализъм

- mx3333
- Автомобил:
- Двигател:
Аз имам впечатления от варненския център (света Анна ли беше, Петка ли... забравих точно как се казваше). Специалисти са. Не знам в София дали са по-добри, но ония не са аматьори. И предполагам във Варна ще минеш с по-малко пари.
Обаче за интервенцията съм чувал, че не е точно на късмет, но няма никаква гаранция какво ще стане след някоя година. Ако извадиш късмет може да ти е наред всичко. Но има случаи да се върнат нещата в старото положение и също и по-зле да стане. Който прави операции естествено ще ти каже, че е 100% безрисково и добро. Затова иди в някоя оптика дето са им конкуренти да ти кажат другата гледна точка.
Аз бях страничен наблюдател, а не пациент. Но ми направи недобро впечатление една особеност - гледах доста хора излизат от операция на 2-те очи. Според мен е необмислен риск да си оперираш и двете очи наведнъж.
Обаче за интервенцията съм чувал, че не е точно на късмет, но няма никаква гаранция какво ще стане след някоя година. Ако извадиш късмет може да ти е наред всичко. Но има случаи да се върнат нещата в старото положение и също и по-зле да стане. Който прави операции естествено ще ти каже, че е 100% безрисково и добро. Затова иди в някоя оптика дето са им конкуренти да ти кажат другата гледна точка.
Аз бях страничен наблюдател, а не пациент. Но ми направи недобро впечатление една особеност - гледах доста хора излизат от операция на 2-те очи. Според мен е необмислен риск да си оперираш и двете очи наведнъж.
- Vizor
- Изгубена душа
- Двигател:
- Контакти:
Tishku написа:Vizor написа:Хмм това въобще не ми харесва като първи отзив..
Аз имам една роднина във варна която прави такива интервенции и била много добра майка ми иска да ме кара там да си опрая очите.. ама мене ме е страх да се давам на такива работи .. както си ги имам така мога да си остана и без тях заради идиоти...
Ти ако винаги гледаш така на нещата, незнам на какво ли лечение би се подложил.
Сега по темата - Имаме близък очен лекар, ако искате мога да разпитам къде е най-добре да се прави очна операция. Под "добре" нямам в предвид добре като заплащане, а като професионализъм
Тишко аз гледам така на нещата защото съм реалист.. имам 2-ма приятели които си отидоха 'under a knife' така че.. без такива изказвания.. трябва много да имам доверие на човек че да му дам окото си !!!
- Vizor
- Изгубена душа
- Двигател:
- Контакти:
Tishku написа:Секи сам си преценява за себе си.. аз предложих услуга... и просто коментирах написаното по-горе от теб. СОрри
За какво ми се извиняваш ? че споделяш собственото си мнение? няма смисъл.. просто аз направих същото .. но не вярвам да си дадеш окото на човек които не познаваш... незнаеш снощи не е имало скандал и днеска да и трепне раката ? просто немога.. ако е нещо без да ми ровят в около.. лазер или тн.. по може
- Vizor
- Изгубена душа
- Двигател:
- Контакти:
Tishku написа:Ами аз доколкото знам повечето опрации в тази област са само чрез лазери, защото "материята" не позволява други такива манипулации!
Ще питам, и утре ще пиша
Щото съм гледал.. как барат ретината и такива работи за това нещо не ми е до такива операции иначе съм с 2 раце за .. интервенция с лазер.. коригиране на окото.. мисля че ще ми дойде добре
- KokoBoxer
- Автомобил:
- Двигател:
Преди 2 години правиха във Вижън операция на баща му - имаше "пердета" на 2-те очи - с имплантиране на нови лещи - мога да ти кажа това което видях там не мога да го сравня със нищо видяно до сега - такова внимание, такова отношение, такава техника, такава чистота, такъв професионализъм аз не бях срещал до тогава - хората бяха на световно ниво - операциите бяха през около 2 месеца за всяко от о4ите - бяха 100% успешни - баща ми в момента вижда по добре от мен. Операциите му бяха следобяд за около 1 час време с подготовката и манипулациите , сложиха му лепенка на окото и на другия ден по обяд я махнаха- няма да мога да предам какво е да видиш как баща ми който 5 години едва ходеше по улиците и 4етеше вестник от 10 см , как се радваше че вижда и как преоткриваше света... На целия екип на Вижън аз и семейството ми ще сме вечно благодарни. За парите някой ще попита - колкото определиха - толкова и платихме - доколото имам спомен операцията се поемаше от здр.каса а ние платихме само имплантантите-лещите ...като съм свидетел какво направиха тези добри и подготвени хора и техниката им , и пове4е бихме дали - какво са парите когато в замяна полу4аваш зрение - само този който го е загубил може да го оцени..
и още нещо - в книгата им за похвали и отзиви имаше благодарности и от съпругата на предишния US посланник - и тя си е правила операция във Вижън... а като се замислих тогава тя е можела да си направи операция където пожелае по света , ама е предпочела тях ...
значи има защо ..
Успех и късмет
и още нещо - в книгата им за похвали и отзиви имаше благодарности и от съпругата на предишния US посланник - и тя си е правила операция във Вижън... а като се замислих тогава тя е можела да си направи операция където пожелае по света , ама е предпочела тях ...
значи има защо ..
Успех и късмет
Върни се в “ОФФ-Топик - други”