акумулатора държи ток но няма сила да завърти....... та въпроса ми е следния: Възможно ли е това да бъзика датчиците помпите и т.н.?
Зареждането ми е 13.5-14.0волта

умрял акумулатор и ......
- koki_folza
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Моя въртеше но понеже беше слаб не стигаше ток на помпата и трудно палеше на бензин аз си мислех, че се е скапало нещо по датчици или компа, но на диагностиката го хванаха, че дава по слаб ток на помпата и тя не може да даде нужното налягане.
Нов акумулатор и няма ядове но първо го провери в някой сервиз дето продават акумулатори там ги замерват.
Иначе зареждането ти е добро.
успех
Нов акумулатор и няма ядове но първо го провери в някой сервиз дето продават акумулатори там ги замерват.
Иначе зареждането ти е добро.
успех
- Tinko
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Bobby_ написа:Не искам да пускам деруга тема, но проблема е следния:
при 6000 оборота от време на време (когато си поиска) мотора дава симптоми сякаш има недостиг на бензин!
втората ми хипотеза е че алтернатора мята по някои кофти импулс към електрониката и детонационния датчик го отчита като детонация....
При 6000 оборота коя кола не прави подобни неща? все пак виж връзките по стартера, алтернатора и ключа на запалването провери и електрониката на самия алтернатор ( диоди глупости нзн ко имаше точно там ), естествено и акумолатора друго няма какво да е... успех!!!

- NovobranecGT
- Автомобил:
- Двигател:
Bobby_ написа:Не искам да пускам деруга тема, но проблема е следния:
при 6000 оборота от време на време (когато си поиска) мотора дава симптоми сякаш има недостиг на бензин!
втората ми хипотеза е че алтернатора мята по някои кофти импулс към електрониката и детонационния датчик го отчита като детонация....
А какви са симптомите за недостиг на бензин при 6000к оборота, като да удари прекъсвач ли

П.П.Детонационния датчик реагира само на детонации, не мисля че има какво да ги симулира и да го обърка