колеги дайте акъл откъде мога да си намеря кора за под мотора, че нещо не е много джазово така Полото, мотора се цапа, вода, кал.....знаете как е...
И моля модераторите да не местят темата, защото потърсих и не намерих нишо което да вършио работа особено за нашите Половци!
Кора под мотора за AFH мотор
- nasodotcom
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- nasodotcom
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- request
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Цена
Другарчета, проверих в Юнитрейд щото работя на 5 мин от тях и цента за кората е 290 лв.
- Vextor
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Цена
Логи4но е да е толковаrequest написа:Другарчета, проверих в Юнитрейд щото работя на 5 мин от тях и цента за кората е 290 лв.

А по въпроса ти за гумите .... карам със BFGoodrich GeForce profiler 195/45/15 , около 120 лева е броиката . Аз съм МЕГА доволен от тях , макар 4е доста хора не ги хвалят. Досега съм карал и на дъжд и на сухо ,и нямам никакви ядове .
- request
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Vextor написа:Логи4но е да е толковаrequest написа:Другарчета, проверих в Юнитрейд щото работя на 5 мин от тях и цента за кората е 290 лв.![]()
А по въпроса ти за гумите .... карам със BFGoodrich GeForce profiler 195/45/15 , около 120 лева е броиката . Аз съм МЕГА доволен от тях , макар 4е доста хора не ги хвалят. Досега съм карал и на дъжд и на сухо ,и нямам никакви ядове .
На дъжд държат ли добре? Откъде си ги взел ? на 50 има ли ?(195/50/15)
Хванах те в издънка междудругото на тема пасти....тези с боите до зала Универсиада ги няма там от 2 години. Ходих им до офиса който е срещу Скай сити център-а и оттам ми казаха,че само на Евлоги Георгиев/малко преди кръстовището с Оборище по посока от театър София към Орлов мост/ има пасти на 3М. Отидох и вярно - 100гр.-5,50 лв.
Айде със здраве.

- Vextor
- Автомобил:
- Двигател:
Може и да съм в издънка ,защото работех на автомивката преди 3 годиниrequest написа:Vextor написа:Логи4но е да е толковаrequest написа:Другарчета, проверих в Юнитрейд щото работя на 5 мин от тях и цента за кората е 290 лв.![]()
На дъжд държат ли добре? Откъде си ги взел ? на 50 има ли ?(195/50/15)
Хванах те в издънка междудругото на тема пасти....тези с боите до зала Универсиада ги няма там от 2 години. Ходих им до офиса който е срещу Скай сити център-а и оттам ми казаха,че само на Евлоги Георгиев/малко преди кръстовището с Оборище по посока от театър София към Орлов мост/ има пасти на 3М. Отидох и вярно - 100гр.-5,50 лв.
Айде със здраве.

195/50/15 4истно нови са около 110 лв. броиката ...... пак гудри4
На мокро според мен се държат добре , няколко пъти си карах по магистралата на дъжд със скорост и се държат добре ...........
Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”