искам просто колата да тръгне.
Още един въпрос за смяна на ДВГ
Още един въпрос за смяна на ДВГ
Здравейте, попрочетох темите от форума, но още не мога да взема решение... Колата е Голф 3 комби, AAZ 1,9тд, но мотора се предаде. Предлагат ми мотор 2.0 16в , това което ме очуди е 4е нямал електроника
Скоростната кутия с която е в момента моята кола е сменяна, ако някой може дами каже къде да погледна каква е?? (като предавателно число на 5-та 120км/час са около 3200об./мин). Мога ли просто да сложа мотора, с моята скоростна, съответно с ГТИ съединител, останалите неща да са си както са сега (изпускателна система, ока4ване, спира4ки). А и ще може ли да се захване, щото не съм гледал оня мотор..
- G3
- Автомобил: Vw Sharan 7M
- Двигател: 2.8 v6 204ps 4motion Ha METAH
Re: Още един въпрос за смяна на ДВГ
td_dls написа: 4е нямал електроника
не бих продал , по добре си намери ааз и направо забрави за проблема
пък и пари ще тряват....
а как се предаде мотора ти ?
А, и още неща се сетих.
1. Да речем че си купя изпускателните тръби за този мотор, ще стане ли номера с останалата част (моите си гърнета, тръби.)
2. Моята скоростна кутия ще може ли да се ползва?
3. Някой други проблеми ? (жила, мъркучи.. др. ..)
Извинявам се за невежеството си в тая област, но с евентуалния ремонт мисля да се поизу4а
1. Да речем че си купя изпускателните тръби за този мотор, ще стане ли номера с останалата част (моите си гърнета, тръби.)
2. Моята скоростна кутия ще може ли да се ползва?
3. Някой други проблеми ? (жила, мъркучи.. др. ..)
Извинявам се за невежеството си в тая област, но с евентуалния ремонт мисля да се поизу4а
- NovobranecGT
- Автомобил:
- Двигател:
Отдолу на диференциала трябва да пише кода на кутията
А тоя мотор дето ти го предлагат е механична инжекция, затова няма електроника
Моя съвет е да си оправиш сегашния мотор и да си свиркаш, защото за бензиновия ще трябват много неща и не се знае къде ще му излезе края....при всички случаи ще е по-скъпо и ще имаш много главоболия...
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”