проблем с B3 136 коня 16в 2000и
- severnakorona
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- gr_kanev
- Доктора
- Автомобил: VW Transporter T5 2006
- Двигател: AXD
severnakorona написа:Така и така стана дума за 9А, и моя е такъв,16 V, 2000 куб. , ама ми казаха, че е 115 коня. къде мога да разбера колко коня е, Пише ли го някъде?
Първо, сигурен ли си че е наистина 9А (то на хартия може и сестра ти да е ..., без да имаш сестра - от молив най-лесно се докарва) ? Ако наистина е 9А, е 100 kW, или 136 к.с.
- gr_kanev
- Доктора
- Автомобил: VW Transporter T5 2006
- Двигател: AXD
Danny boy, тези неща дето ги даваш не са най-определящи - надписа отзад много лесно се маха или поставя, а въпросния надпис на двигателя отгоре го има и на други модели двигатели. Затова карам колегата да си погледне номера на двигателя (за съжаление не знам къде се намира, иначе бих го насочил къде да търси), или ако някой твърде добре запознат каже характерните отличия във външния вид на въпросния двигател от другите (но такива, че да няма съмнение).
- severnakorona
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Danny boy написа:или DOHC да пише на двигателя като дигнеш капака
Да, пише го на двигателя с големи букви, за 9А не бях сугурен, но има стикер вътре в багажника залепен и там го пише. Мисля че пише и кода на скоростната кутия АYK. отпред, където е набит номера на двигателя, преди него има набити 9А. 100kw пише и на големия талон и на този стикер в багажника. Ама продавача ми каза, че е 115 коня. А тук гледам всеки пише 136. Не знам къде ги пише тези коне. На колата пише Passat GT
- severnakorona
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- severnakorona
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
и аз мисля колега да отида на диагностика щот го имам от скоро и май нищичко не му чаткам ощеSisko написа:Аз съм писал във форума за същия проблем, само че на 1.8, 112коня и все още немога да установя каква е причината. Единствено, което остана е да отида на диагностика. А много ми е интересто как се прави центровка на пълни инжекциони?