и какви са тези болтове и разстояния между тях и отвори как да разбера моите колко са?мисля да слагам 15-ки нали няма проблем колегии на поло 1.6i 96 ж смисъл добре ще си жърви колата ,а производителите с какви гуми препоръчжат да се кара знаете ли?че разглейдам един саит тука и ми пише некжи болтове молтове незнам кжо става:)
отжорете ми очите малко:)и този офсет кжо значи:)?
БЛАГОДАРЯ НА ВСИчКИ МНОГО!
П.С ТА какви са моите разстояния между болтоветеи там всичко:)?

какви джанти стават на моето поло!
-
- Автомобил: 1998 VW Polo Variant
- Двигател: APQ
Можеш да караш с 185/55/15. Това е най удачния размер, ама е малко шантав, по-трудно се намират гуми с тоя размер... Иначе може да му сложиш и 195/50/15
Болтовете са 4 по 100, централния отвор трябва да ти е 57, а за офсета-това е изнесеността на джантата отвъд монтажната повърхност ,но не съм 100 процента сигурен

Болтовете са 4 по 100, централния отвор трябва да ти е 57, а за офсета-това е изнесеността на джантата отвъд монтажната повърхност ,но не съм 100 процента сигурен

- Tatrata
- Автомобил: VW Polo 6N1
- Двигател: ABF
Vextor написа:Защо да лъже километража ?Tatrata написа:Аз съм със 195/50/15 и нямам никакъв проблем със закачане по калниците и други, но на ли се сещаш, че километража малко лъже
Реалният размер е 195/45/15, съответно ако слагаш по-високи гуми, би трябвало да неотговаря километража на реалните километри. Поне така съм чел

Впрочем имаш много готина решетка. Ако не ти представлява трудност би ли ми казал от каде си я взел, или кой ти я е направил, и най-вече колко ти излезе ????

- Vextor
- Автомобил:
- Двигател:
Свържи се с колегата GAS (Милен се казва) .Тои работи в ХеедАуто -Надежда ... При него се продават .Tatrata написа:Vextor написа:Защо да лъже километража ?Tatrata написа:Аз съм със 195/50/15 и нямам никакъв проблем със закачане по калниците и други, но на ли се сещаш, че километража малко лъже
Реалният размер е 195/45/15, съответно ако слагаш по-високи гуми, би трябвало да неотговаря километража на реалните километри. Поне така съм чел
Впрочем имаш много готина решетка. Ако не ти представлява трудност би ли ми казал от каде си я взел, или кой ти я е направил, и най-вече колко ти излезе ????
Решетката е FK и струва 90 лв. ако не се лъжа

Vextor написа:Tatrata написа:Vextor написа:Защо да лъже километража ?Tatrata написа:Аз съм със 195/50/15 и нямам никакъв проблем със закачане по калниците и други, но на ли се сещаш, че километража малко лъже

http://www.avtogumi.com/
там има калкулатор за изчисляване на размера и евентуалните допуски

Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”