еииииии вие я овапцахте сега...........
ГОЛФ НЯМА СЪС ШПЕР!!!!!
Има така наречения "натегнат диф" но не и шпер!!!
Ако имаше шпер то тази кола щеше да влиза с много зор в завоите...... предницата винаги ще е въм от завоя!!!
Натегнатия диф се равнява на 20-30% шпер!!!
дизелови скорости...
Bobby_ написа:аз не знам да има разлика в скоростните кутии. Всъщност има но тя не е в "шпера".....
А ако е монтиран допълнитено от някой маняк германец,и тая кутия идва в БГ и тоя пич я купува.Пределно ми е ясно,че със шпер,волана ще ти скъса ръцете.
Та има ли в тая кутия шпер или няма.Колко преоцентов е,и продава ли се.
ако това е въпрос към мен......
Вдигаш пердницата във въздуха въртиш дясната гума (на ръка) в посока по часовниковата стрелка, ако и лявата гума се върти "напред" значи има "натегнат диф" което се равнява на приблизително 25% шпер! Много рядко този блокаж остава здрав.....
Вдигаш пердницата във въздуха въртиш дясната гума (на ръка) в посока по часовниковата стрелка, ако и лявата гума се върти "напред" значи има "натегнат диф" което се равнява на приблизително 25% шпер! Много рядко този блокаж остава здрав.....
Последна промяна от Bobby_ на Вто 20 мар 2007 16:04, променено общо 1 път.
Bobby_ написа:ако това е въпрос към мен......
Тфа ясно.
joro_g400- с 100% шпер,на предно не знам да има кола от която се иска да завива и някой да си го сложи.

П.П.Имам познат с бъги и е със блокаж от БТР.....100% по негови думи.
- Kolqnov_Kalnik
- Автомобил:
- Двигател:
сшто бе колега я ме светне сшто жигулито сас шпер едва се кара ,и ти изопшто наясно ли си зашто се ползва неискам да те обидя нешто просто вапросjoro_g400 написа:Ако се намери кутия с 100%шпер не сьветвам на никой да си я монтира.Жигулите с шпер едва се карат а какво остава за кола с предно водещо предаване
- Kolqnov_Kalnik
- Автомобил:
- Двигател:
колега има и по лесен на4ин ако имаш шпер де вкарваш дясната гума в банкета а лявата да си стои на асфалта трябва да варти лявата тази която е на асфалта а не оная в прахоляка основен принцип на шпера говорим за шпер за бега4ка а не некво жалко подобие на блокаж та не се заблуждаваите 4е колта няма каране парво и наи важно шпер се монтира вав састезателна кола а драга аз не го нари4ам састезание а шпера се монтира зарди големите загуби които се тарпят без него и тук някои беше казал 4е колата няма каране е не е така малко е трудни4ко но се свиква после е лесно буквално си играеш сас колата особенно при ладите искаш с вратите в завоя имаш го сас гас бес гас хорта са измислили топлата вода така 4е които му трябва слага а сега аз си слагам мноо истински шпер на предното и нека някои да доиде да ми каже 4е няма да мога да завия бих му дал да покара 100% шпер на предно мммм да приготвил сам около дестина карета хха ха ха хаBobby_ написа:ако това е въпрос към мен......
- Kolqnov_Kalnik
- Автомобил:
- Двигател:
неискам да обидя никои просто отбелязжам та голфа които кара оНиа беше мои тои е сас така наре4ен /натегнат диф/ както спомена колегата оба4е да вметна нешто ,да когато тея бронзови пластини са здрави варши работа помага доста за стартове штото оНиа само тва го интересува но мисалта ми беше друга нестава така дори и сас 4исто нови пластини като вдигнеш колелата и завартиш едното по 4исовниковата стрелка другото варти на обратно няма как касетата на диф е там има планети и сателите а тоя блокаж заработжа на мноо по големи натоварвания трябва доста да пребуксуват колелетата за да се постоплят тея бронз4ета 4е да зацепе та както и да е тва е доста далга тема на разговор но мога да поспоря сас всеки доста годинки сам карал кола сас шпер и повярваите ми трапката е страхотна надявам се не сам засегнал никоиoHua написа:Bobby_ написа:ако това е въпрос към мен......
Тфа ясно.
joro_g400- с 100% шпер,на предно не знам да има кола от която се иска да завива и някой да си го сложи.![]()
П.П.Имам познат с бъги и е със блокаж от БТР.....100% по негови думи.
- Kolqnov_Kalnik
- Автомобил:
- Двигател:
- musura
- Сър
- Автомобил:
- Двигател:
Bobby_ написа:еииииии вие я овапцахте сега...........
ГОЛФ НЯМА СЪС ШПЕР!!!!!
Ако имаше шпер то тази кола щеше да влиза с много зор в завоите...... предницата винаги ще е въм от завоя!!!
А този "натегнат диф" стандартно ли си е? Или някой преди мен ми го е "натегнал"? И какви рискове крие, като прочетох, че много рядко остава здрав, се замислих ...
musura написа:Bobby_ написа:еииииии вие я овапцахте сега...........
ГОЛФ НЯМА СЪС ШПЕР!!!!!
А този "натегнат диф" стандартно ли си е? Или някой преди мен ми го е "натегнал"? И какви рискове крие, като прочетох, че много рядко остава здрав, се замислих ...
Стандартно е всичко.Не се притеснявай за чупенето.