Как пак се обърна всичко.Нямам нищо против тях,дори предлагам ето тук всички да гласуват за възнаграждение,което да получават,нали се внася членски внос,просто по-малко да се намесват за било и небило и да не се вживяват толкова.
ПП Става въпрос за модераторите,да не стане някоя грешка.
Какво Ви става?
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- scirocco gt
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- teo_ss
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
И аз немога да си обясня какво викате срещу модераторите. Я замислете се и ще видите, че и ние юзърите не сме много коректни. Нормално е при толкова много регистрирани все някой да не е доволен. Абсолютна справедливост няма. Ама не го приемайте лично. И в крайна сметка това е строго тематичен форум. Няма защо да се сърдите, че била заключена темата за кю-то примерно, след като се е изчерпала и проблема е решен. И една забележка към модераторите, много пъти прочетох в тая тема "Ние не сме на заплата". Вярно е но също така е вярно, че и никой не ви кара на сила да сте модове, както се казва, щом си се хванал на хорото ще го играеш.
ПП. Имаме си един много подреден и полезен форум, в който ще ти бъде помогнато, ако си в нужда, заслугата за което е на модовете.
ППП. Да не помислите сега, че правя четки.
ПП. Имаме си един много подреден и полезен форум, в който ще ти бъде помогнато, ако си в нужда, заслугата за което е на модовете.
ППП. Да не помислите сега, че правя четки.

- maistora_1
- Автомобил:
- Двигател:
Бързо се заключват и то теми,които не отговарят на правилата във форума.Целта била взаимопомощ,а не търговия затова се трият теми.Моят въпрос е:защо то гава се допускат теми,чието съдържание отговаря на това което се предлага в автоморгите и автосалоните?
Защо се трият мнения като "това коя година е","колко к.с е мотора" и "бартер интересува ли те".Някой модератори много лесно решават да трият и чистят,ами почнете към някоя фирма за чистота бе хора,не си избивайте комплексите тук.
Защо се трият мнения като "това коя година е","колко к.с е мотора" и "бартер интересува ли те".Някой модератори много лесно решават да трият и чистят,ами почнете към някоя фирма за чистота бе хора,не си избивайте комплексите тук.
- pacoboy
- Автомобил: passat b7 4motion
- Двигател: CFGB
- Контакти:
Пък и има лесно, нали се вижда колко се посещава дадена тема,като се спре активната посещаемост и като е изчерпана самата тема,слага се катинарче и готово.
НО явно личните интереси преобладават и някой прекалява с дадената му "власт" , не конкретизирам никой, но има.
П.П. а и друго повечето като отворят тема четат първите два поста на първата страница и веднага на последната дават, е как няма да има спорове като не си прочел всичко изписано.
П.П.2 Предлагам да има и раздел "Кошче" в което може да се види защо е изтрит даден пост или тема,защото в повечето случеи се чудим каде ми е поста или темата,или поне да получим обяснение за действието на мода по ЛС.
Хайде със здраве и лека "работа" на упълномощените лица.
НО явно личните интереси преобладават и някой прекалява с дадената му "власт" , не конкретизирам никой, но има.
П.П. а и друго повечето като отворят тема четат първите два поста на първата страница и веднага на последната дават, е как няма да има спорове като не си прочел всичко изписано.
П.П.2 Предлагам да има и раздел "Кошче" в което може да се види защо е изтрит даден пост или тема,защото в повечето случеи се чудим каде ми е поста или темата,или поне да получим обяснение за действието на мода по ЛС.
Хайде със здраве и лека "работа" на упълномощените лица.
- Miki
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Опала - http://forum.vwclub.bg/viewtopic.php?t=43273
Добрине, човека гледам е регистриран преди месец и е с 4 поста.
Да беше му дал поне един линк преди да го отрежеш.
Дали ще посмее вече да попита пак нещо, как мислиш?
Понеже въпроса на момчето ме заинтригува използвах търсачката - и к'во? Ми не можах да намеря отговор, ама нали съм си тъп сигурно на това се дължи. Я ти като по-светнат да ни отговориш и на двамата с линк от търсачката?
Айде стига с тая търсачка и с тия катинари бе
АМАН 
Добрине, човека гледам е регистриран преди месец и е с 4 поста.
Да беше му дал поне един линк преди да го отрежеш.
Дали ще посмее вече да попита пак нещо, как мислиш?

Понеже въпроса на момчето ме заинтригува използвах търсачката - и к'во? Ми не можах да намеря отговор, ама нали съм си тъп сигурно на това се дължи. Я ти като по-светнат да ни отговориш и на двамата с линк от търсачката?
Айде стига с тая търсачка и с тия катинари бе

- bobo7
- форумно КГБ
- Автомобил:
- Двигател: AGN
- Контакти:
кво ми се пенявиш? не ме интересува не съм я намерил! и това не е начинаMiki написа:bobo7 написа:имаше една тема дали по номера на колата мога да стигнат до мен, сигурно нея визира добри!
и това ли беше начина да се постъпи? Лум катанеца и довиждане.
Не съм я видял и не мога да я открия. Айде пробвай се ти с търсачката
- Vizor
- Изгубена душа
- Автомобил: Subaru Forester XT
- Двигател:
- Контакти:
Miki написа:bobo7 написа:имаше една тема дали по номера на колата мога да стигнат до мен, сигурно нея визира добри!
и това ли беше начина да се постъпи? Лум катанеца и довиждане.
Не съм я видял и не мога да я открия. Айде пробвай се ти с търсачката
пич.. ти си от 2 години във форума.. представи си човека дето е от 1 месец как ли ще търси ? а как ли са кръстени темите... според мен вместо да ги режете така вземете пооправете заглавията за да може да се търси нормално в търсачката .. или разделяйте темите.. или обяснете културно на човека че може да се ползва търсачката защото така и така и така.. ама не и

- gr_kanev
- Доктора
- Автомобил: VW Transporter T5 2006
- Двигател: AXD
Ето една от темите (която може би е имал предвид dobrinb) - цък
Намерих я с търсачката.
П.П. Не защитавам и не нападам никого.
Намерих я с търсачката.
П.П. Не защитавам и не нападам никого.
- wili98
- Щраусолог
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
обяснявам за пореден път.
Не съм длъжен да оправям темите или заглавията на никой, ни най малко ще го направя, на човек, който не иска да си напрегне крехкият мозък да роди някакво подсказващо заглавие.
модерирам по начин, който ми е по-удобен... и това е мое право.
все на някой му е аман..
ма кат не мож да намери с търсачката, щот много спам или кирливи заглавия, модераторите виновни, че не оправили мненията...
е май нии трябва аман да кажем.
да'н говорим, че тръсачката може и мнения да показва. .не само заглавия на теми.
Не съм длъжен да оправям темите или заглавията на никой, ни най малко ще го направя, на човек, който не иска да си напрегне крехкият мозък да роди някакво подсказващо заглавие.
модерирам по начин, който ми е по-удобен... и това е мое право.
все на някой му е аман..
ма кат не мож да намери с търсачката, щот много спам или кирливи заглавия, модераторите виновни, че не оправили мненията...
е май нии трябва аман да кажем.
да'н говорим, че тръсачката може и мнения да показва. .не само заглавия на теми.
Върни се в “ОФФ-Топик - други”