всичко което казваш е изградено на някакви твои преположения, които, обаче нямат нищо общо с истината

VW_FEN написа:Вземай форда и не му мисли. В случая не говорим за това качество, което VW са предлагали към 88-95-та година. И понеже всичките ни каляски са горе долу в този период, за това форума има 10000 регистрирани, за това сме и доволни всички от колите си, защото макар и стари, те са правени да издържат много при правилна експлоатация. Според мен една нова джета има също толкова проблеми, колкото и новия фокус. Вече нарочно ги правят чупливи от всякъда, за да гонят пазарни цели и да се продават повече части и т.н. Кой е тоя луд, дето ще направи перфектната неразваляема кола - че нали ще пусне 100000 бройки и трябва да закрива фабриките и да спира производството, защото никой няма да иска да купува повечеПоне така си мисля. Щом колите са след 2000, няма какво толкова да му мислиш, правени са от едно тесто
Какво като е VW, па нашите не се ли чупят
? В случая гледай това, което ти е изгодно
А щом пък и от VW се надуват и не са сложили тези прости неща в екстрите (подлакътника, СД-то и др.) просто съвсем доказват, че тази марка вече няма нищо общо с народа
Може и да ядосам някой с това твърдение, но според мен то си е самата истина
dobrinb написа:, просто е по - добрия автомобил, а е само с 400 лева по - скъп, справка тук
в какъв смисъл по-трудна за управление? в крайна сметка колата според мен се взима за да я караш, а не за "имидж" (поне според мен де, боли ме фара сульо и пульо какво ще си мислят).~None~ написа:Джетата ( или както и казват Йета ) - невероятно красива кола удобан е и т.н. Но доста неща ме притесняват.
След тест драйва не останах особенно доволен. Ограничена видимост отзад, в сравнение с форда се оказа по трудна за управление. Цените на екстрите които исках да включва се оказах вълшебни:
- MP3 плейър + около 700 лв.
- GPS модул + около 3800 лв.![]()
- подлакътник + около 600 лв.
dobrinb написа:Отговорът е ясен за мен, особено като се има предвид какво имаше изписано за Фокусите тука във форума от хора с пряк /горчив/ опит. Но за двигателя на Джетата - сакън НЕДЕЙ! Карах такава на тестдрайв с 1.6 FSI - умряла работа. Освен ако не ти пука за ускорение, разход, максимална скорост. По добре си вземи 1.9 TDI 105к.с. По-нисък разход, по - добро ускорение, просто е по - добрия автомобил, а е само с 400 лева по - скъп, справка тук
restless написа:хм сега се сещам - моя биг бос има служебна джета от новите и човека поддържащ служебните аавтомобили ми беше споменавал че смяна на накладки излиза 1500лв ?! може и да се е шегувал знам лиniikoo_1 написа:(имам преки впечатления и от двете).
Върни се в “Основен Volkswagen Форум”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 54 госта