Благодаря предварително
Audi 80 или Golf Mk2?
- Bahama man
- Автомобил: VW Polo 1998
- Двигател: AEF
Audi 80 или Golf Mk2?
Здравейте колеги,понеже продавам стария си Трабант който карам по необходимост и се двуомя между Ауди 80 или Голф Мк2 ще съм благодарен ако видя мненията ви по въпроса.Знам че и двете коли са здрави и надеждни но все пак искам да видя и вашите мнения
Благодаря предварително
Благодаря предварително
- R@do
- Батето
- Автомобил: Audi 80
- Двигател: ABK 1993
Аз имам и двете. малко сравнение:
-и двете са доста здрави и надеждни.
- аудито не е с много голям багажник, но купето му е доста комфортно за возене.
- аудито ми е карбуратор и съответно благодарение на намесата на Ваското и Люси в момента харчи колкото голфа.
-Като цяло голфа е малко по-опростен и съответно има по-малко екстри за разваляне.
-ДГТо на Аудито ми е 1.8/90 к.с. и е сравнително слаб при ускорение за това купе, но пък ниският разход на газ лично за мен компенсира това неудобство.
-и двете са доста здрави и надеждни.
- аудито не е с много голям багажник, но купето му е доста комфортно за возене.
- аудито ми е карбуратор и съответно благодарение на намесата на Ваското и Люси в момента харчи колкото голфа.
-Като цяло голфа е малко по-опростен и съответно има по-малко екстри за разваляне.
-ДГТо на Аудито ми е 1.8/90 к.с. и е сравнително слаб при ускорение за това купе, но пък ниският разход на газ лично за мен компенсира това неудобство.
- Stef4o
- Автомобил: Golf V
- Двигател: BKD
Ами по принцип голфа е по масова кола,има навсякъде части за него/не че за ауди-то няма де/,но Голф 2 си е калсика в жанра и ако си фен това е колата за теб...
от друга страна ауди-то не ръждясва което си е голям плюс,но мисля ,че частите са му малко по скъпи в сравнение с тези на голф-а
Моето мнение че и двете коли са добри и е по-добре да си вземеш това което ти по на сърце и в което се чувстваш като в свои води...
Успех
от друга страна ауди-то не ръждясва което си е голям плюс,но мисля ,че частите са му малко по скъпи в сравнение с тези на голф-а
Моето мнение че и двете коли са добри и е по-добре да си вземеш това което ти по на сърце и в което се чувстваш като в свои води...
Успех
Ами кво да кажа при мен го няма това пък съм дълъг 2 метра и ми е удобно за шофиране.Но при всеки различноJerom написа:Stoi написа:Аудито е с малък багажник (сравнявам го с Джета-та де) и отпред е много тясно на предните две места
И като седнеш зад волана малко не се чувстваш много комфортно (поне аз де)
- Ivo_Dinkov
- Автомобил: Audi Quattro Turbo
- Двигател: BGB
- Контакти:
Голфа е по- евтин за подръжка.
Иначе Аудито е в пъти по- удобно за шофиране. Карал съм от Бургас до София с едно спиране за 3 мин до хигиенно-санитарния възел в едно ОМВ и слязох от колата без грам умора
Ако имаш по- ограничен бюджет- Голфа е твоята кола, ако можеш да си позволиш малко по- високи разходи- препоръчвам ти 80- ката.
Иначе Аудито е в пъти по- удобно за шофиране. Карал съм от Бургас до София с едно спиране за 3 мин до хигиенно-санитарния възел в едно ОМВ и слязох от колата без грам умора
Ако имаш по- ограничен бюджет- Голфа е твоята кола, ако можеш да си позволиш малко по- високи разходи- препоръчвам ти 80- ката.
Върни се в “Основен Volkswagen Форум”