Махане на катализатора и технически преглед
- Miteto
- Автомобил: Фейтън
- Двигател:
Thunder написа:Аз като си го махнах катализатора и после на прегледа, понеже съм с газ и ми провряваха газовете от ауспуха ама само когато съм на газ:).Така че при тия, които имат газ проблема е решен според мен:)
Това ако е така е много добре, май месец като ходя на преглед ще видим как е, но до сега доколкото имам някакъв спомен тези, които бяха на газ май ги караха после да превключват на газ, а първо да влязат на бенз. То така и би било правилно де.
- Tinko
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
То е ясно че ще се маха....
Какво тябва да се сложи после за хубавия звук......
Да кажем че съм отрязал от гърнето до катализатора всичко... и стърчи генерацията идваща от двигателя.....
И ако се слага от неръждавейка трябва ли изцяло да се сменя и генерацията към двигателя.......
С две думи интересува ме какво точно трябва да се сложи...

Да кажем че съм отрязал от гърнето до катализатора всичко... и стърчи генерацията идваща от двигателя.....
И ако се слага от неръждавейка трябва ли изцяло да се сменя и генерацията към двигателя.......
С две думи интересува ме какво точно трябва да се сложи...

- Дашо
- Пернишки бек
- Автомобил:
- Двигател:
Tyno написа:То е ясно че ще се маха....
С две думи интересува ме какво точно трябва да се сложи...![]()
Резонаторно гърне/ или права тръба/ и спортно гърне.Поне аз така съм намислил за моята голфара
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”