Къде е Хонда Сивик 1,5 16в сравнена с Голф2 ГТИ?
- rusiq_24
- Автомобил:
- Двигател:
Тя тая тема стана за
Ама само да добавя за колегата dimy който твърди че VW не можели да изкарват коне от кубатура.Хонда сивик 1.4 16V 90кс. -VW поло 1.4 16V 101кс.
Хонда прелюд 2.0 16V 133кс.-Голф 3 2.0 16V 150кс. и тн. Е колега според тези данни ние сега можем ли да кажем че хонда не може да вади коне а?Не се зачждам даже ти казах че много уважавам хондите и съм им почитател от малък но нека не се обиждаме на марка че има и много други неща които мога да кажа за хондите.И както каза колегата DRIVER което е много правилно и точно е че "славата на Хонда се носи от един два модела. Не всичко що е Хонда е бегачка"А за разхода съм напълно съгласен с теб но за издражливоста на мотора на зверски мъки не съм.VWновите мотори са изключително здрави по простата причина че излизат заводско много скопени и с големи възможности за ъпгрейд със стоковите карантии 
Ама само да добавя за колегата dimy който твърди че VW не можели да изкарват коне от кубатура.Хонда сивик 1.4 16V 90кс. -VW поло 1.4 16V 101кс. rusiq_24 написа:Тя тая тема стана заАма само да добавя за колегата dimy който твърди че VW не можели да изкарват коне от кубатура.Хонда сивик 1.4 16V 90кс. -VW поло 1.4 16V 101кс.
Хонда прелюд 2.0 16V 133кс.-Голф 3 2.0 16V 150кс. и тн. Е колега според тези данни ние сега можем ли да кажем че хонда не може да вади коне а?Не се зачждам даже ти казах че много уважавам хондите и съм им почитател от малък но нека не се обиждаме на марка че има и много други неща които мога да кажа за хондите.И както каза колегата DRIVER което е много правилно и точно е че "славата на Хонда се носи от един два модела. Не всичко що е Хонда е бегачка"А за разхода съм напълно съгласен с теб но за издражливоста на мотора на зверски мъки не съм.VWновите мотори са изключително здрави по простата причина че излизат заводско много скопени и с големи възможности за ъпгрейд със стоковите карантии
тва е най слабия двигател на прелюда, а има Н22 дето е над 180 коня а тайп Р 2л. е 200 за сивика и 240 за с2000 , ма както и да е за полото съм съгласен , макар хонда 1.5 втек да е 115 за 1.4 няма двигател над 90 коня
темата наистина отиде за заключване , и деиствително има модели на хонда дето не вървят но имат двигатели дето са страшно икономичн за мощноста си и са удоволствие за каране , най вече като спреш на бензиностанцията ( става въпрос за сивиците , че прелюдите папат
- musura
- Сър
- Автомобил:
- Двигател:
Еди написа:ТУК ИМА ДОСТА ГЛУПОСТИ ИЗПИСАНИ ЗА ХОНДА ВЗЕМЕТЕ И ПОЧЕТЕТЕ МАЛКО.КЪВ Е ТОЯ ПАСАТ ДЕТО ЩЕ БЕГА ХОНДАТА ВЕ ДА НЕ Е 2007 МОДЕЛ
Първо смени просташкия си аватар. Второ махни капс-а

Последна промяна от musura на Чет 12 апр 2007 18:27, променено общо 1 път.
- Vizor
- Изгубена душа
- Автомобил: Subaru Forester XT
- Двигател:
- Контакти:
Ludia написа:ама Хонда не беха ли мотори? от кога са почнали и коли да правят?
Миксерчета
Еди написа:ТУК ИМА ДОСТА ГЛУПОСТИ ИЗПИСАНИ ЗА ХОНДА ВЗЕМЕТЕ И ПОЧЕТЕТЕ МАЛКО.КЪВ Е ТОЯ ПАСАТ ДЕТО ЩЕ БЕГА ХОНДАТА ВЕ ДА НЕ Е 2007 МОДЕЛ
Давай 2007 хонда срешу 2007 атмосферен пасат ?
Последна промяна от Vizor на Чет 12 апр 2007 18:44, променено общо 2 пъти.
Vizor написа:Ludia написа:ама Хонда не беха ли мотори? от кога са почнали и коли да правят?
Миксерчета![]()
откакто реши да има малко инрига , че моторите ви минавали много бързо
Давай 2007 хонда срешу 2007 атмосферен пасат ?Р36 му викали
acura NSX
- rusiq_24
- Автомобил:
- Двигател:
Абе вие двамата що не си направите един ваш си бифорум и да си пишете на воля
Тук е VW форум и такива като вас са добре дошли но само ако се държат приятелски и се опитват да помагат с нещо и тук не се тачат рацерски изказвания,има си заводски данни има си и божурище и мисля че там се решават най добре нещата а коя кола е по добре и коя не е въпрос на личен вкус и средства
А да не говорим за темата от която се отклонихме много 
- Vizor
- Изгубена душа
- Автомобил: Subaru Forester XT
- Двигател:
- Контакти:
dimy написа:Vizor написа:Ludia написа:ама Хонда не беха ли мотори? от кога са почнали и коли да правят?
Миксерчета![]()
откакто реши да има малко инрига , че моторите ви минавали много бързо
Давай 2007 хонда срешу 2007 атмосферен пасат ?Р36 му викали
acura NSX
Туко що видях за Акурата.. прав си .. колкото пасата е ..
- greenwather
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Върни се в “Основен Volkswagen Форум”