а кой ти каза че има разлика да ли фара е с обикновенна или ксенонова крушка самия фар си един и същ разликата е само във стъклото на повечето марки който пройзвеждат фаровеnapster написа:За да слагаш ксенонови крушки и да искаш да светят добре самият фар трябва да си е ксеноновТогава наистина ще разбереш какво е фар
Кои фарове светят по-добре за Г3
- zemon_C4455XP
- Автомобил:
- Двигател:
- lyubobg
- Автомобил:
- Двигател:
да се похваля - сложих ксенон
MOLEO е виновен
днес си МЕРИХ
фаровете с един чисто нов ситроен Ц4 - той е с кристални фарове, като пусна фаровете на голфи, те се наслагват над тези на ситроена и се вижда че са по силни и концентрирани, така че отговора на въпроса ми е - ксенона свети по-добре от кристалните фарове, дори на обикновен фар.

MOLEO е виновен

днес си МЕРИХ

- moleo
- 0888
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
сега, което си е майтап си е майтап, преди да взема ксенон сигурно проучвах 2-3 месеца как стоят нещата, важно освен цвета и ксенона да не заслепява, тоест да не си като електроженист. Аз от моя съм много доволен като цвят, осветяване и т.н. Забравих какво е дълги.
Така, че на който и да е автомобил с халоген ще свети с пъти в повече.
А за калибрите не коментирам.
Така, че на който и да е автомобил с халоген ще свети с пъти в повече.
А за калибрите не коментирам.
- lyubobg
- Автомобил:
- Двигател:
kun4ev написа:къде ти я слагаха тази система колегаlyubobg написа:ionko написа:Колко ти струваха крушките
не са само крушки, цяла система - 380лв
сам си я сложих, 4ч труд, но исках да си изпипам нещата както аз си знам - откъде да си прокарам кабелите, да има възможно най-малко ползвания на дрелката - всъщност не я използвах нито 1 път
ксенона ми е на друго ключе така че като давам флаш на фаровете да не го паля и да не му хабя живота - ей такива глезотии

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”