контрол на наклона на фаровете, ел. регулируемост се казва ....като се качват повече хора предницата се вирва и трябва да ги свалиш да светят по-ниско, за да не заслепяваш насрещните
а че не ти работи-има машинки на фаровете, може и в тях да е проблема, освен това на дълги не работи, работи само на къси
A може и никога да не е имал.
при реното ми е така. Тъпия французин е поставил връътката в случай, че реша да си сложа машинки та да не бърникам по купео. И аз така се фуках една седмица и после гледах тъпо.
Pichaga написа:според мене това е излишна гъзария....аз не го ползвам
Вероятно би било полезно да го имам, ама с тези десетилетия явно фаровете отдавна са заминали Като вземем предвид, че аз смених вече един за половин година. Имам там още едни букси, които ми висят, явно са вързани по някакъв начин с врътката.
При мен си бачка и си го ползвам. Готино е примерно когато караш в града или извън него, и има много дупки да си вдигнеш малко фаровете. А при екстремни случаи съм правил и друго - пускам дълги, и ги забивам надолу...
ACCELERATOR написа: А при екстремни случаи съм правил и друго - пускам дълги, и ги забивам надолу...
Охо - това силно ме заинтригува! Можеш ли да кажеш дали на обикновен фар може да се сложи такова нещо, или е необходимо да се смени целия? По моргите има ли таквоз чудо?
истината е там 4е колата ти е бласкана 4елно и оригиналните фарова са се счупили или пак само машинките .. ако се строши едната машинка другата спира да работи та .. сложи ли са ти нормани фарове за по ежтино и толкоз
Аз много се учудих, че работи, но си е полезно. Например като качиш 2 човека, задницата кляка, и особено на дълги е малко неприятно - точно пред колата се образува една по-слабо осветена площ.