Oтносно карането в ляво
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- scuba
- R.I.P. Holy Diver
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Oтносно карането в ляво
Не знам каква е тая идиотска мода, да се кара в ЛЯВАТА лента. Не зависимо с каква скорост карат идиотите - важното е да си " у леу". Неска една крава ми се тътри в ляво с 30-40 км/ч. Е как после да не направя нарушение, като я резна от дясно. ПРОТИВ това съм, но те просто не ми оставят друга възможност да карам. И за съжеление това не е изолиран случай. От дълго време ги гледам да карат по този начин. Мода ли е, гьонсуратлък ли е не знам. Ама някой ден, че ми избият чивиите и не знам кво ще направя. По закон, движението трябва да става в най-ДЯСНАТА свободна лента. Лявата е за изпреварване... А те ми се мъкнат в лявата с 30 км... деба и простото население деба...
- Tyan
- Ън Мън
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
аз им светкам бипкам, бал съм ги .... много напоследък зачести влаченето в ляво ...... или любимото ...тир движещ се с 34 км в час на магистрала изпреварва такъв дето се движи с 32 ..... за всички в ляво член ... ряяяззз ..и 3 км изпреварване
друго любимо някой ме изпреварва с огромен ряз ..остава в ляво ... и сваля скоростта си с 30 км .....

- Vlad777
- King of the Road
- Автомобил: Passat B8 BiTDI 4m CUAA
- Двигател: MK2 RP+PG+PB Jetta Coupe+T-Roc
- Контакти:
Re: Oтносно карането в ляво
scuba написа:деба и простото население деба...
къси-дълги-къси-дълги - клаксон-дискотека! Минаваш от дясно, псуваш! Закачаш я леко със задния ляв ръб на бронята докато я изпреварваш. И така!
- Tyan
- Ън Мън
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Гацо Бацов написа:scuba написа:деба и простото население деба...
къси-дълги-къси-дълги - клаксон-дискотека! Минаваш от дясно, псуваш! Закачаш я леко със задния ляв ръб на бронята докато я изпреварваш от ляво. И така!
алилуя братко

Последна промяна от Tyan на Пет 13 апр 2007 10:13, променено общо 1 път.
- scuba
- R.I.P. Holy Diver
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Гацо Бацов написа:scuba написа:деба и простото население деба...
къси-дълги-къси-дълги - клаксон-дискотека! Минаваш от дясно, псуваш! Закачаш я леко със задния ляв ръб на бронята докато я изпреварваш. И така!
Не тва начина бе. Не е ли по-лесно да се научат да карат в дясно?
- madmen
- Автомобил:
- Двигател:
Tyan написа:Гацо Бацов написа:scuba написа:деба и простото население деба...
къси-дълги-къси-дълги - клаксон-дискотека! Минаваш от дясно, псуваш! Закачаш я леко със задния ляв ръб на бронята докато я изпреварваш от дясно. И така!
алилуя братко

Скуба -> кротко бате. Може би трябва да завие някъде наляво ..... след десетина километра. Аз направо ги подпирам отзад -> малко кофти се намират предни брони за Венто, ама дреме ти.
- Vlad777
- King of the Road
- Контакти:
scuba написа:Гацо Бацов написа:scuba написа:деба и простото население деба...
Не. Тва дето съм го описал един приятел го направи с моя голф на един дето караше в ляво. Оня после доста дълго ни гони. нещо май беше недоволен от удара.

- kossel
- Автомобил: Fiat Doblo Natural Power
- Двигател: 103 коня 1600 16V
scuba написа:Не знам каква е тая идиотска мода, да се кара в ЛЯВАТА лента. Не зависимо с каква скорост карат идиотите - важното е да си " у леу". Неска една крава ми се тътри в ляво с 30-40 км/ч. Е как после да не направя нарушение, като я резна от дясно. ПРОТИВ това съм, но те просто не ми оставят друга възможност да карам. И за съжеление това не е изолиран случай. От дълго време ги гледам да карат по този начин. Мода ли е, гьонсуратлък ли е не знам. Ама някой ден, че ми избият чивиите и не знам кво ще направя. По закон, движението трябва да става в най-ДЯСНАТА свободна лента. Лявата е за изпреварване... А те ми се мъкнат в лявата с 30 км... деба и простото население деба...
Можеш спокойно да 'изпревариш' в дясната лента .... това не е изпрверване според закона защото всеки се движи в неговата лента. прочети какво точно се казва за изпреварването в закона !
- Tishku
- Автомобил:
- Двигател:
Гацо Бацов написа:scuba написа:Гацо Бацов написа:scuba написа:деба и простото население деба...
Не. Тва дето съм го описал един приятел го направи с моя голф на един дето караше в ляво. Оня после доста дълго ни гони. нещо май беше недоволен от удара.
Дали е същия тоя приятел който караше голфа ти доста време

- Vlad777
- King of the Road
- Контакти:
Tishku написа:Гацо Бацов написа:scuba написа:Гацо Бацов написа:scuba написа:деба и простото население деба...
Дали е същия тоя приятел който караше голфа ти доста време
баш той.
- scuba
- R.I.P. Holy Diver
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
kossel написа:[
Можеш спокойно да 'изпревариш' в дясната лента .... това не е изпрверване според закона защото всеки се движи в неговата лента. прочети какво точно се казва за изпреварването в закона !
Води се "задминаване", а не "изпреварване". Знам. Ама....

Върни се в “ОФФ-Топик - други”