филтри "Filtron"

Главният форум, касаещ всичко свързано с автомобилите Volkswagen
Потребителски аватар
popeye
Автомобил: VW Passat variant 4motion 2002
Двигател: AMX 193hp 2771cc
Контакти:

Мнениеот popeye » Чет 28 апр 2005 20:19

брал съм ядове със БОШ и ШАМПИОН и съм забравил за тях даже и подарък да ми правят

Потребителски аватар
Vento
Автомобил: Vento+Golf 2+Golf 3
Двигател: ABS+ABF+ABV

Мнениеот Vento » Чет 28 апр 2005 20:48

stilko написа:Няма нужда да ни изкарваш цени и сами можем да си ги изкараме. Въпроса е не дали са по-евтини а дали са качествени. Само едно ще ти кажа: Пали ти свещичка щом ползваш Бош на такава цена!

За мен дерт не бери, аз се занимавам с авточасти, знам кое какво е :idea: Иначе карам с MAHLE (Knecht) - OC47 :wink:

stilko
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот stilko » Пон 02 май 2005 18:21

Vento написа:
stilko написа:Няма нужда да ни изкарваш цени и сами можем да си ги изкараме. Въпроса е не дали са по-евтини а дали са качествени. Само едно ще ти кажа: Пали ти свещичка щом ползваш Бош на такава цена!

За мен дерт не бери, аз се занимавам с авточасти, знам кое какво е :idea: Иначе карам с MAHLE (Knecht) - OC47 :wink:

Щом се занимаваш с авточасти значи предното ти мнение е било преди да започнеш с тях. :) И пак казвам че темата е дали филтрите са добри или не. А не кой с какъв филтър кара или препоръчва. Ако можеш да изкажеш мнение по темата добре, но ако само ще плюеш без да си ползвал FILTRON просто ТИХО!

Върни се в “Основен Volkswagen Форум”