Vladko_1 написа:абе като цяло е яко всичко ама като се замисля колко нерви са ... като са знам аз ще пробвам и ще трябва да нацепя колата от нервииначе евала на колегите които се справят завиждам ви
Колега те хубавите работи бавно ставали

ANDREYO написа:ми и там зад дисплеч има бленда а да ги напраиш да светят само цифрите се отлепва горния слой на дисплея и се обръща обратно но само не го бараи с ръце по средата дето е видимата част
ами варянта е този които ти описах вадиш дисплея и на челната страна с едно макитно ножче леко от края го подхващаш и го белиш тва и после без да го бараш по средата дето е видимата 4аст го обръщаш и ше видиш ефектаIvoG написа:ANDREYO написа:ми и там зад дисплеч има бленда а да ги напраиш да светят само цифрите се отлепва горния слой на дисплея и се обръща обратно но само не го бараи с ръце по средата дето е видимата част
Защото на мен предниа собственик е сменил блендата на часовника но свети целия дисплей, а така само цифрите ми изглежда доста подобре.
ANDREYO написа:ами варянта е този които ти описах вадиш дисплея и на челната страна с едно макитно ножче леко от края го подхващаш и го белиш тва и после без да го бараш по средата дето е видимата 4аст го обръщаш и ше видиш ефектаIvoG написа:ANDREYO написа:ми и там зад дисплеч има бленда а да ги напраиш да светят само цифрите се отлепва горния слой на дисплея и се обръща обратно но само не го бараи с ръце по средата дето е видимата част
Защото на мен предниа собственик е сменил блендата на часовника но свети целия дисплей, а така само цифрите ми изглежда доста подобре.
пипай го спокойно къде искаш.Само после свали лепилото с мокро парцалче и търканеIvoG написа:ANDREYO написа:ами варянта е този които ти описах вадиш дисплея и на челната страна с едно макитно ножче леко от края го подхващаш и го белиш тва и после без да го бараш по средата дето е видимата 4аст го обръщаш и ше видиш ефектаIvoG написа:ANDREYO написа:ми и там зад дисплеч има бленда а да ги напраиш да светят само цифрите се отлепва горния слой на дисплея и се обръща обратно но само не го бараи с ръце по средата дето е видимата част
Мерси за инфото трябва да го направя някой път като имам време и ще стане същото като на lilo&stich
Потребители, разглеждащи този форум: moreg и 48 госта