Ето кво стана с километража

Споделете опит за собственоръчно направени подобрения или ремонти на вашият Volkswagen или попитайте как да ги направите сами
Потребителски аватар
znainainai
Автомобил: Golf4
Двигател: MK 4 98 AHF

Мнениеот znainainai » Пет 13 апр 2007 4:00

Vladko_1 написа:абе като цяло е яко всичко ама като се замисля колко нерви са ... като са знам аз ще пробвам и ще трябва да нацепя колата от нерви :) иначе евала на колегите които се справят завиждам ви :)

Колега те хубавите работи бавно ставали :!: :D

Потребителски аватар
toti_racing
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот toti_racing » Пет 13 апр 2007 13:43

За пари 6 светодиода по 0.60ст и много яки нерви..

Потребителски аватар
LILO&STICH
ябълката на раздора
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот LILO&STICH » Пет 13 апр 2007 15:25

toti_racing написа:За пари 6 светодиода по 0.60ст и много яки нерви..
груба грешка колега.Всичко се прави с стандартните крушки и се получава това :arrow:

Изображение

Потребителски аватар
toti_racing
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот toti_racing » Съб 14 апр 2007 0:26

Друго казва светодиода бацинкаааааа. :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
G3
Автомобил: Vw Sharan 7M
Двигател: 2.8 v6 204ps 4motion Ha METAH

Мнениеот G3 » Съб 14 апр 2007 0:35

по отношение на изработка е повече от перфентко но нещо фришта куца оригинални си е най красив

Потребителски аватар
ANDREYO
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот ANDREYO » Нед 15 апр 2007 13:38

Изображение е това направих вчера надявам се ви харесва

Потребителски аватар
IvoG
Автомобил: Golf III
Двигател: 2.0 AGG

Мнениеот IvoG » Нед 15 апр 2007 13:49

LILO&STICH написа:
toti_racing написа:За пари 6 светодиода по 0.60ст и много яки нерви..
груба грешка колега.Всичко се прави с стандартните крушки и се получава това :arrow:

Изображение

Сменяш блендата на двата светодиода отгоре с червена нали. А как си направил цифрите на часовника и километража да светят оранжево?

Потребителски аватар
ANDREYO
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот ANDREYO » Нед 15 апр 2007 13:52

ми и там зад дисплеч има бленда а да ги напраиш да светят само цифрите се отлепва горния слой на дисплея и се обръща обратно но само не го бараи с ръце по средата дето е видимата част

Потребителски аватар
ANDREYO
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот ANDREYO » Нед 15 апр 2007 13:54

ANDREYO написа:Изображение е това направих вчера надявам се ви харесва
ТОВА Е С СТОК КРУШКИ С БЛЕНДА НАВСЯКАДЕ

Потребителски аватар
IvoG

Мнениеот IvoG » Нед 15 апр 2007 14:02

ANDREYO написа:ми и там зад дисплеч има бленда а да ги напраиш да светят само цифрите се отлепва горния слой на дисплея и се обръща обратно но само не го бараи с ръце по средата дето е видимата част

Защото на мен предниа собственик е сменил блендата на часовника но свети целия дисплей, а така само цифрите ми изглежда доста подобре.

Потребителски аватар
ANDREYO
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот ANDREYO » Нед 15 апр 2007 14:07

IvoG написа:
ANDREYO написа:ми и там зад дисплеч има бленда а да ги напраиш да светят само цифрите се отлепва горния слой на дисплея и се обръща обратно но само не го бараи с ръце по средата дето е видимата част

Защото на мен предниа собственик е сменил блендата на часовника но свети целия дисплей, а така само цифрите ми изглежда доста подобре.
ами варянта е този които ти описах вадиш дисплея и на челната страна с едно макитно ножче леко от края го подхващаш и го белиш тва и после без да го бараш по средата дето е видимата 4аст го обръщаш и ше видиш ефекта

Потребителски аватар
IvoG

Мнениеот IvoG » Нед 15 апр 2007 14:19

ANDREYO написа:
IvoG написа:

ами варянта е този които ти описах вадиш дисплея и на челната страна с едно макитно ножче леко от края го подхващаш и го белиш тва и после без да го бараш по средата дето е видимата 4аст го обръщаш и ше видиш ефекта

Мерси за инфото трябва да го направя някой път като имам време и ще стане същото като на lilo&stich

Потребителски аватар
LILO&STICH
ябълката на раздора
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот LILO&STICH » Нед 15 апр 2007 16:57

IvoG написа:
ANDREYO написа:
IvoG написа:

Мерси за инфото трябва да го направя някой път като имам време и ще стане същото като на lilo&stich
пипай го спокойно къде искаш.Само после свали лепилото с мокро парцалче и търкане :wink:

Потребителски аватар
ANDREYO
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот ANDREYO » Нед 15 апр 2007 17:00

Е тв за мокрото парцалче требваше по рано да го споменеш бате а аз бях разбрал че тва се маха и го махам аз и гледам к..рец, нищо та случайно го обърнах и така

Потребителски аватар
LILO&STICH
ябълката на раздора
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот LILO&STICH » Нед 15 апр 2007 18:18

ANDREYO написа:Е тв за мокрото парцалче требваше по рано да го споменеш бате а аз бях разбрал че тва се маха и го махам аз и гледам к..рец, нищо та случайно го обърнах и така
сваляй и пак наново,че виж какъв синкав отенък се вижда.Скоро като се полепи с прах ще стане бяло :wink:

Върни се в “Направи си сам!”