Предлагам ново правило за раздела ОБЯВИ
- Miki
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Предлагам ново правило за раздела ОБЯВИ
Тъй като напоследък зачестиха постовете за некоректни продавачи/купувачи предлагам да се сложи някаква летва - примерно потребител да не може да пуска теми (или да пише изобщо) в раздела преди да навърши няколко месеца от първоначалната му регистрация или преди да навърти определен брой постове (или и двете). Така останалите ще могат да си създадат някакво мнение за човека или пък, ако той се е регистрирал единствено с цел да продаде/купи нещо дори и да не е некоректен, то няма и да е полезен с нищо за този форум, така че няма да е загуба за никого тук. Не знам това дали е технически възможно, просто го давам като идея.
- bobo7
- форумно КГБ
- Автомобил:
- Двигател: AGN
- Контакти:
Re: Предлагам ново правило за раздела ОБЯВИ
аз мога да съм много точен 5 месеца - и да си мислите че съм много як пич, и накрая да си продам АБФ-а за 6000лв, а той да е егаси скапания АБФ, ама да съм го стегнал само да го продам?Miki написа:Тъй като напоследък зачестиха постовете за некоректни продавачи/купувачи предлагам да се сложи някаква летва - примерно потребител да не може да пуска теми (или да пише изобщо) в раздела преди да навърши няколко месеца от първоначалната му регистрация или преди да навърти определен брой постове (или и двете). Така останалите ще могат да си създадат някакво мнение за човека или пък, ако той се е регистрирал единствено с цел да продаде/купи нещо дори и да не е некоректен, то няма и да е полезен с нищо за този форум, така че няма да е загуба за никого тук. Не знам това дали е технически възможно, просто го давам като идея.
- Miki
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
bobo7 написа:еми няма как да стане според менMiki написа:@bobo7 - така е, но пълна гаранция просто няма. Идеята ми беше да има поне някаква сигурност....
Има, има. Аз не съм открил топлата вода - опитай се да влезеш ТУК - май нещо не стана, нали?

bobo7 написа: ... п.п Единственото сигурно нещо е да взимаш от познат
За това принципно си прав, но аз лично знам и изключения от правилото! За съжаление.
- bobo7
- форумно КГБ
- Автомобил:
- Двигател: AGN
- Контакти:
влязох?!Miki написа:bobo7 написа:еми няма как да стане според менMiki написа:@bobo7 - така е, но пълна гаранция просто няма. Идеята ми беше да има поне някаква сигурност....
Има, има. Аз не съм открил топлата вода - опитай се да влезеш ТУК - май нещо не стана, нали?
bobo7 написа: ... п.п Единственото сигурно нещо е да взимаш от познат
За това принципно си прав, но аз лично знам и изключения от правилото! За съжаление.
- Теодор
- Автомобил: Ford Fiesta 6 BMW 325XI
- Двигател:
bobo7 написа:Miki написа:@bobo7
п.п Единственото сигурно нещо е да взимаш от познат
- Еми то тога за какво е форума аз като не познавам никой значи да нямам вяра на никого за нищо

- batmilko
- Автомобил: Opel Zafira
- Двигател: 1900 CDTI
- Контакти:
не ви ли стана ясно, че броя на мненията не е определящ за нищо...
и не би трябвало да бъде
Представи си, ти си човек, който не знае за форума, имаш някаква много хубава част за VW и познат ти казва, абе що не пуснеш обява във тоя и тоя форум да я продадеш....
Идваш, логваш се, пробваш се да пуснеш обява и К*Р
Тогава със сигурност няма да почнеш да пускаш примерно 50 мнения, за да си пуснеш обявата
айде стига глупости
и не би трябвало да бъде

Представи си, ти си човек, който не знае за форума, имаш някаква много хубава част за VW и познат ти казва, абе що не пуснеш обява във тоя и тоя форум да я продадеш....
Идваш, логваш се, пробваш се да пуснеш обява и К*Р
Тогава със сигурност няма да почнеш да пускаш примерно 50 мнения, за да си пуснеш обявата
айде стига глупости
-
- Автомобил: Suzuki Marauder 800 Opel Astra G
- Двигател:
- Miki
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Miki написа:...опитай се да влезеш ТУК - май нещо не стана, нали?.....
bobo7 написа:...влязох?!
Ами щом си влязъл, значи отговаряш на изискванията. Иначе нямаше да успееш. Което е и целта на занятието.
По въпроса - дадох само идея, защото гледам има ужилени, ама ако не ви харесва ми е през .... ауспуха

Лично аз избягвам да да имам вземане-даване от такъв характер с юзър, ника на който нищо не ми говори /освен в data-та, ако тръгна да продавам там нещо/. Идеята беше, да не заприличаме на тях, щото там си е .... мамата.
ето нагледно - http://hardwarebg.com/forum/forumdisplay.php?f=11url