Помощ Студенти и разбирачи ;)

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
OuT-OF-CoNtRoL
Автомобил:
Двигател:

Помощ Студенти и разбирачи ;)

Мнениеот OuT-OF-CoNtRoL » Пет 13 апр 2007 13:37

Здравейте , в МИ-то уча и ми поставиха за курсова работа темата " Цифрови видеостандарти Quick Time , Video For Windows и др." много ви се моля ако някой има материал или знае от къде мога да си намеря ще съм ви много благодарен , аз намерих тука в нета в гоогъла , ама като ги посъбрах нещата и поподредих излезнаха 11 страници някъде , а мене заданието ми е за минимум 20 страници :? Таааа който има някакви идеи да помага :)

Мерси предварително , аз ще продължавам да си бия главата тука да търся , ама все пак ако някой може конбкретно д апомогне с нещо ще съм му много задължен :)

Потребителски аватар
gstoyanov
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот gstoyanov » Пет 13 апр 2007 13:59

Последна промяна от gstoyanov на Пет 13 апр 2007 14:33, променено общо 2 пъти.

Потребителски аватар
OuT-OF-CoNtRoL
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот OuT-OF-CoNtRoL » Пет 13 апр 2007 14:05

Ееейй батка златен си , са кат се прибера вечерта от работа ще ги поразгледам по-обстойно !!! Мерси много ! :wink:

Потребителски аватар
gr_kanev
Доктора
Автомобил: VW Transporter T5 2006
Двигател: AXD

Re: Помощ Студенти и разбирачи ;)

Мнениеот gr_kanev » Пет 13 апр 2007 14:22

OuT-OF-CoNtRoL написа:... в МИ-то уча и ми поставиха за курсова работа темата " Цифрови видеостандарти Quick Time , Video For Windows и др." ...

:офф Извинявай, ама какво е МИ ? Аз се сещам за Медицински Институт, ама нещо не ми се връзва с курсови работи, още повече по такива теми ...

Потребителски аватар
Nick_axe
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Nick_axe » Пет 13 апр 2007 14:25

gr_kanev написа:
OuT-OF-CoNtRoL написа:... в МИ-то уча и ми поставиха за курсова работа темата " Цифрови видеостандарти Quick Time , Video For Windows и др." ...

:офф Извинявай, ама какво е МИ ? Аз се сещам за Медицински Институт, ама нещо не ми се връзва с курсови работи, още повече по такива теми ...

сигурно е забравил МЕИ т.е e-то.
пък новото му име е ТУ- София

пс - ти като доктор за кво друго да се сетиш :D

Последна промяна от Nick_axe на Пет 13 апр 2007 15:07, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
OuT-OF-CoNtRoL
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот OuT-OF-CoNtRoL » Пет 13 апр 2007 14:35

ЕЕЕ аде де объркал съм се :) Техническия Университет , просто от бързането първо съм се сетил за това съкращение на което съм забравил Е-то :)

Потребителски аватар
gstoyanov
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот gstoyanov » Пет 13 апр 2007 14:39

OuT-OF-CoNtRoL написа:Ееейй батка златен си , са кат се прибера вечерта от работа ще ги поразгледам по-обстойно !!! Мерси много ! :wink:

Само да уточня: прави разлика между алгоритми за видео/аудио компресия (напр: MPEG1, MPEG2, MP3, Sorenson Video) и контейнери (AVI, QT/MOV, VOB)

Потребителски аватар
OuT-OF-CoNtRoL
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот OuT-OF-CoNtRoL » Пет 13 апр 2007 14:55

Ами попринцип точно в тази тема ми е слабото място , а и на лекциите почти нищо не взехме за видео стандартите , се за хардуера и малко друг софтуер , да ми се беше паднала друга тема да нямаше д аимам проблем , ама точно тая , почти нищо не ми е ясно , и все пак ще чета пък да видиме ! Така че тая разлика ми е малко непонятна , но ще се постарая да я разбера !

Потребителски аватар
gr_kanev
Доктора
Автомобил: VW Transporter T5 2006
Двигател: AXD

Мнениеот gr_kanev » Пет 13 апр 2007 15:04

Nick_axe написа:сигурно е забравил МЕИ т.е и-то.
пък новото му име е ТУ- София

пс - ти като доктор за кво друго да се сетиш :D

И аз така си помислих. Доктор-доктор, ама дипломата ми е от ВМЕИ (или ТУ) Варна :wink:

Потребителски аватар
gstoyanov
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот gstoyanov » Пет 13 апр 2007 15:59

OuT-OF-CoNtRoL написа:... Така че тая разлика ми е малко непонятна , но ще се постарая да я разбера !

;) Представи си контейнера като кошница, в която слагаш видео/аудио компресирано с някой алгоритъм (а може и некомпресирано, но тогава стават големи файловете).

Потребителски аватар
OuT-OF-CoNtRoL
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот OuT-OF-CoNtRoL » Пет 13 апр 2007 16:07

gstoyanov написа:
OuT-OF-CoNtRoL написа:... Така че тая разлика ми е малко непонятна , но ще се постарая да я разбера !

;) Представи си контейнера като кошница, в която слагаш видео/аудио компресирано с някой алгоритъм (а може и некомпресирано, но тогава стават големи файловете).

ахам , миии то и аз така си ги представях нещата , в сми не съм чак толкова зле нали , все пак тва уча и работя , ама не точно тва де , ами подръжка на компютри повече разбирам, от хардуер и уиндоуси !!! :) мерси много пак за отделеното ти време за моите оплаквания ! :) Обещавам че ако мина и си взема изпита безпроблемно , ти първи ще научиш :beer :wink:

Върни се в “ОФФ-Топик - други”