Диагностика на пасат РП къде?
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Измамници във форума!!!
Специално за търговците!
Масла Motul и добавки Bardahl
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Измамници във форума!!!
Специално за търговците!
Масла Motul и добавки Bardahl
- Stenly
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Диагностика на пасат РП къде?
Здравейте помогнете ми къде могат да ми направят качествена диагностика на двигателя на Пасат 1990 рп. Четох в предишните теми за Хеед-91.Ако може малко мнения:)
във варна сервиза е торнадо еоод намира се в сба-то над кат извършват диагностика на инжекциони запалителни и абс системи май струваше 25лв. но миналата година сега незнам но са професионалисти и си вършат работата добре имат и фирмен магазин за авточасти собственика има пасат 90г.Rp двигател с газова уредба от холандия мисля казва се Иван тел. за врърка 0888609882-Иван 0889662995-Вили и домашен 052/510717 за лично там си поправям моя които също е Rp и сум много доволен
- Теодор
- Автомобил: Ford Fiesta 6 BMW 325XI
- Двигател:
BassBox написа:във варна сервиза е торнадо еоод намира се в сба-то над кат извършват диагностика на инжекциони запалителни и абс системи май струваше 25лв. но миналата година сега незнам но са професионалисти и си вършат работата добре имат и фирмен магазин за авточасти собственика има пасат 90г.Rp двигател с газова уредба от холандия мисля казва се Иван тел. за врърка 0888609882-Иван 0889662995-Вили и домашен 052/510717 за лично там си поправям моя които също е Rp и сум много доволен
Е евтино ще излезе на колегата диагностиката 25лв плюс 1000км разходка до Варна и обратно

ми колега не ги гледам за тея работи се пак темата не е диагностика на пасат в софия а аз диагностика на пасат колеги гледаите какви теми създавате а после търсете грешките на другите се пак не съм дал кординатите на сервиз в германия нали ако си бяхте написали за софия ок ама...... ми няма ко повече да ти кажа
Върни се в “Сервизи, магазини и части за VW”