greenwather написа:изобщо не съм надъхан . Обаче се дразня когато се плюе по една или друга марка коли.
Аз лично тук прочетох доста недодялани изказвания .
И не мога да разбера защо все в очите ви са Хондите явно има защо да ги мразите щом толкова голяма тема сте заформили тук. А това ме навежда на мисълта ,че май ви изпреварват често ,често което не е никак приятно.тук се споменава и за хонда civic vtec dohc 160hp ,че била върха е не е . има и по добра нарича се type R . 201 коня от 2 литра мотор. И най-интересно ми е ,че на много коли нямащи нищо общо с Хонда гледам да пише TYPE R , я на педалите ,я на стелките , я на калъфките за седалки. И от там си правя извода ,че всички си мечтаят да карат такава кола. Аиде мир.
Колега, лично аз чета редовно хонда форума и ако видиш броя на постовете ми тук, би трябвало да се досетиш, че тук съм "активен член". Та колега, повярвай ми, тук теми за "хонда" има супер, ама супер рядко. Може да пробваш и с търсачката за да се убедиш.
Точно обартното мога да кажа за хонда форума- там почти всяка седмица има тема за "гоУфа", за "голфаджиите" и т.н. простотии.
А за изпреварванията - въпрос на автомобили. Незнам ти каква кола караш, но мен хонди не са ме изпреварвали