На мен ми се скапа дистанционното на алармата и 10 мин. се въртях пред колата, като циганче пред баничарница!
Отделно само днес точно три пъти, на три различни места, три различни руси дами, които явно си бяха сложили "капаците" решиха да се престрояват коя от ляво, коя от дясно без мигачи и без да се сетят че имат огледала ей така направо върху мен...ама като се замисля той голфа е зелен, слива се с природата и сигурно не се вижда, знам ли...може да взема да го пребоядисам...розово, цикламено...нещо такова- да привлича женското внимание, щото ми писна от нагли и неориентирани девойки с високо самочувствие на професионални шофьорки! Няма извинявай, няма мигачи, няма аварийни...даже не те и поглеждат! От срам, от безочие, или просто манталитет, незнам...Ама Аман!!!
Едната щеше да ми влезе във вратата направо, ако не бях спряла и не се бях разсвирила, като сватбарка!!

Не че това я притесни- тя пак си мина, щото е номер едно, пък и така и така вече си е решила- или с други думи "въртиийй- що па да внимавам, нали другите ме виждат"...б*си!

...А и по телефона си говореше, понеже тя си го може и няма проблеми...
Вместо "Кво искаш?", да ми беше казала "Извинявай", когато и казах да се качи на маршрутката по- добре...