Средно гърне Golf 3 ?

Техническа и сервизна информация за Golf, Vento, Jetta и Bora
Потребителски аватар
Mustang GT-R
Автомобил:
Двигател:

Средно гърне Golf 3 ?

Мнениеот Mustang GT-R » Съб 14 апр 2007 17:52

Изчетох това което извади търсачката, но точно отговор на моя върос не намерих :wink:
По каталог моя:
Golf 3 1.8 (ABS) 90 к.с. е с 3 гърнета (без катализатор) (така съм и в момента), а
Golf 3 1.8 (AAM) 75 к.с. е с 2 гърнета (без катализатор) -> липсва средното гърне.
И един майстор ме увери ,че ще ми сложи само предно и задно гърне (без средното под седалката) и разлика в звука няма да има.
Ако някой може да изкаже мнение по въпроса, за да не ходя след това да ми слагат и средно гърне ако много бучи на дълъг път. :lol:
Благодарности и поздрави!

Потребителски аватар
rusiq_24
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот rusiq_24 » Съб 14 апр 2007 18:20

Махнеш ли средното ще ти излезе брада на дълъг път :lol: То е главния заглушител на колата :wink:

Потребителски аватар
ANNIHILATOR
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот ANNIHILATOR » Съб 14 апр 2007 18:43

Аз съм с АБС двигател и имам само две гърнета, като изключа катализатора (то и него го свалих).
Колата си бе6е така и така си я карам едното гърне се пада преди задния мост (под задната седалка) а другото след задния мост под багажника. Колата си беше тиха докато не свалих катализатора - сега е малко по-шумна. Иначе брат ми е с по стар пасат и той е със средно гърне ама няма катализатор.

OZracing
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот OZracing » Съб 14 апр 2007 19:49

И МОЯАТ Е С ДВЕ,БЕЗ КАТАЛИЗАТОР МАЛКО Е 6УМЕН НО ЗВУКЪТ МУ Е ПЛЪТЕН НА МЯСТОТО НА КАТАЛИЗАТОРА СЪМ С ТРЪБА

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”