Имам проблем с ел.стъклата
- [bTS]shorty
- Автомобил:
- Двигател:
Имам проблем с ел.стъклата
някой може ли да ми каже какво им има на стъклата понякога се отварят а друк път не. Като тругне да се отваря стъклото се чува някакво много силно бръмчене от машинката и се свяля много бавно. Някои да знае от какво може да е и да си го оправя? 

- [bTS]shorty
- Автомобил:
- Двигател:
- MITKO_DVD
- Автомобил: Passat B4
- Двигател: 2E 1994
- Контакти:
niks76 написа:наи вероятно имаш преплетени или закъсани жила(това е за бавното сваляне и шума)а защо не тръгва така от дистанция може само да се гадае

Най-вероятния проблемати е в моторчето което е с една ел.схема-платка която управлява моторчето,на нея се захваща буксата за ел.моторчето,точно там имаш със сигурност студен аспойка демек някоя от пистите се е отлепила и недава добър контакт,аз съм го имал този проблем

- [bTS]shorty
- Автомобил:
- Двигател:
аха ясно мерси много за информацията. То аз се мъчих да махам кората да не видя да не е от машинката ама след като махнах велура(вътре оплутнението) се отказах като видях колко сложно са го направили трябва на го заведа на накои майстор който си разбира от работата
ИСКАМ ДА СЕ ИЗВИНЯ PASSATA МИ Е B3 А НЕ B4 МОЯ Е ГРЕШКАТА ЗАКОЕТО СЕ ИЗВИНЯВАМ НО ВСЕПАК ОТНОВО ВИ БЛАГОДАРЯ ДА ИНФОРМАЦИЯТА

ИСКАМ ДА СЕ ИЗВИНЯ PASSATA МИ Е B3 А НЕ B4 МОЯ Е ГРЕШКАТА ЗАКОЕТО СЕ ИЗВИНЯВАМ НО ВСЕПАК ОТНОВО ВИ БЛАГОДАРЯ ДА ИНФОРМАЦИЯТА

- BEKI
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Колега, вярвам, че няма да ти е проблем заедно с другите съвети да провериш още нещо. Това за кабелния сноп, че може да е закъсан - да, сега дали е с червяк или с въже не знам - ти ще си видиш. Като отвориш, ти или майстора ти, корите на вратите погледнете колко са износени водачите на стъклото (стъклата).
Ако там има износване, то при движение стъклото се опитва да се "заклини" и така "товари" моторчето.Ако нямаш износване, то най-малкото можеш да ги смажеш.
Успех !

Ако там има износване, то при движение стъклото се опитва да се "заклини" и така "товари" моторчето.Ако нямаш износване, то най-малкото можеш да ги смажеш.
Успех !

- [bTS]shorty
- Автомобил:
- Двигател:
- threeseries
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- LILO&STICH
- ябълката на раздора
- Автомобил:
- Двигател: