Лайсни на вратите
Лайсни на вратите
Колеги,някой може ли да ме светне как да притегна пластмасовите лайстни върху вратите эащото много дрънчът ! На В3 !
- vw_golf_2_Memphis
- Автомобил:
- Двигател:
...
Последна промяна от vw_golf_2_Memphis на Нед 23 яну 2011 12:32, променено общо 1 път.
- connor cane
- Автомобил:
- Двигател:
Май колегите са ползвали обилновен силикон за стъкла и затва не става при тях, знам щото и аз съм пробвал, ще ти паднат някъде така, пак знам щот така си загубих едната
. Или смени щипките или като мене с Поксипол, но после забрави за лесна подмяна щото тоя Поксипол ще свали и боята, а и си решаваш щроблема със това да ти ги гепат.
PS а може и ако са ти счупени щипките по моргите лайсните са по 10-тина кинта, за нови няма смисъл
PS2 може и с един черен силикон, ползват го автобояджиите, много е здрав. Успех
PS а може и ако са ти счупени щипките по моргите лайсните са по 10-тина кинта, за нови няма смисъл
PS2 може и с един черен силикон, ползват го автобояджиите, много е здрав. Успех
- nokiangage
- Автомобил: Passat B3 - 35i
- Двигател: 1.8 RP 1990 - 90 hp. LPG only
- Контакти:
Re: Лайсни на вратите
Здравейте да разбутам темата, намерих един файл, който може да е полезен за всеки - има за повечето автомобилни марки и VW естествено
всички видове щипки и нагледно картинки според идентификационен номер:
http://www.bbechmann.dk/clips_uk.pdf
Но някой може ли да помогне как да сваля старите тънки лайсни от вратите и калниците на Б3-ката, че ще се слагат широките и ми е търсене пък да не изпочупя нещо...
PS темата и първото мнение е за Б3, но е в раздел Технически Форум за VW Golf - странна работа...
всички видове щипки и нагледно картинки според идентификационен номер:http://www.bbechmann.dk/clips_uk.pdf
Но някой може ли да помогне как да сваля старите тънки лайсни от вратите и калниците на Б3-ката, че ще се слагат широките и ми е търсене пък да не изпочупя нещо...
PS темата и първото мнение е за Б3, но е в раздел Технически Форум за VW Golf - странна работа...
- kris11
- VW експерт

- Автомобил: VW Sharan 7M8
- Двигател: ADY_DBU_LPG LANDIRENZO OMEGAS
- Контакти:
Re:
dobrev написа:колеги откъде ги купувате щипките за тия лайсни на вратите ,в какъв магазин да ги търся сервизен за VW или за автоаксесоари.
В "Гарван" а има разнообразие , но ен са стока. На Г3-лайстни за врати сложих нови щипки , НО със старите гумени калпачета
- fill
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: Лайсни на вратите
Мога да споделя моя опит с ласните, става на въпрос за Голф3.
Проблема на лайсните е че са направени от странна пластмаса която не се лепи с силикони.
Лепил съм лайсните със черен силикон който го водят че е най-здравия, след няколко месеца лайсната се разлепва.
След това ги залепих с двойнолепящо тиксо, използвах две дълги ивици по дължината на лайсната от край до край. Скоро трябваше да разлепя лайсна залепена с двойнолепящо тиксо, при дърпане на лайсната вратата се огъваше навън, а ги бях лепил преди 2 години. Със двойнолепящо съм залепил и форумните лайсни на номера, вече 3 години никакви проблеми.
Проблема на лайсните е че са направени от странна пластмаса която не се лепи с силикони.
Лепил съм лайсните със черен силикон който го водят че е най-здравия, след няколко месеца лайсната се разлепва.
След това ги залепих с двойнолепящо тиксо, използвах две дълги ивици по дължината на лайсната от край до край. Скоро трябваше да разлепя лайсна залепена с двойнолепящо тиксо, при дърпане на лайсната вратата се огъваше навън, а ги бях лепил преди 2 години. Със двойнолепящо съм залепил и форумните лайсни на номера, вече 3 години никакви проблеми.
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”