Здравеите приятелил.Бих желал дами дадете савет за модела GOLF 3 1.6GT 97година.Благодаря.
mod edit: vasstop

савет за модела GOLF 3 1.6GT 97година
- golfarata
- "Селски тунинг"
- Автомобил:
- Двигател:
ми брат по твоето инфо май 1,6 / 101кс. / е не съм мод или др. ама скоро колега си купуваше такава / форумна тема / офф-а з тоя мотор е страшно много. все едно 1,4 ми ама бяга повече......... моят съвет е не го купувай! по-добре 1,8 ми / 90кс. / вечният мотор......... сега наред са разбирачите брат.
- IvanMan
- джедай
- Автомобил: Golf 7 TDI Estate BlueMotion
- Двигател: CRLB
предишната ми тройка беше с 1,8 - 90 к.с., сега карам 1,6 - 101 к.с. разликата не е чак толкова голяма. 1,6 трябва да се държи в обороти ако си състезател, но ако си караш нормално разхода е по малък.ако ще слагаш газ взимай 1,8, 1,6 трудно се газифицира
.че 1,8 е вечен двигател
, всичко зависи от състоянието на колата и как е била поддържана от предишния собственик.

- golfarata
- "Селски тунинг"
- Автомобил:
- Двигател:
и си мисиш че караш гти с двойното ауспухче, много лайсни и вежди по него и кво? нищо. не е гти / може да е красиво ама моторите са куци та няма на кде повече - "резец 101 коня ". та така е и с 1,4 колегата лудиа. умряла работа брате отсекъде. не в твоя смисъл, както си го перефразирал........... / и сори за спама по темата / на колегата. а за 1,8 имам такъв на 21 години......... / дуракоустойчив абтомобил........./
- IvanMan
- джедай
- Автомобил: Golf 7 TDI Estate BlueMotion
- Двигател: CRLB
относно разликата във вървенето между 1,6 и 1,8:
http://catalog.auto.ru/catalog/cars/volkswagen/golf/
http://catalog.auto.ru/catalog/cars/volkswagen/golf/
- Ludia
- Most Wanted
- Автомобил:
- Двигател:
golfarata написа:и си мисиш че караш гти с двойното ауспухче, много лайсни и вежди по него и кво? нищо. не е гти / може да е красиво ама моторите са куци та няма на кде повече - "резец 101 коня ". та така е и с 1,4 колегата лудиа. умряла работа брате отсекъде. не в твоя смисъл, както си го перефразирал........... / и сори за спама по темата / на колегата. а за 1,8 имам такъв на 21 години......... / дуракоустойчив абтомобил........./
пич а колко Гти-та си видял да карат на макс в града и да цедат предавките докрай?
щото ако ме видиш мен,няма и да ти мине през акъла че не съм Гти

а па 1.8 не ми го хвали.....добър е бил, за изискванията преди 20г......
- golfarata
- "Селски тунинг"
- Автомобил:
- Двигател:
колега карам 4 различни голфа и 1 венто дизел. за твоята кола / гаража/ 1,6 брат го хвърлих в една морга да му взема стотинки от блока, главата и др. кичове. а за гти-та хич не си прав! като караш такова = "великите и известните" . и някой с 20г+ кола те избурва като се едно си спрел и ти си викаш : "е...ти и боклука!" -а колата му е пред разпадане / твоята е лачо, бегачка/ нали?режеш по светофарите другите коли и си викаш : егати как ми върви колата!. и някой ти счупва детската мечта голф гти! / конкретно за колегата 1,6 101кс. може да не се състезава с него ама?
- Ludia
- Most Wanted
- Автомобил:
- Двигател:
golfarata написа:колега карам 4 различни голфа и 1 венто дизел. за твоята кола / гаража/ 1,6 брат го хвърлих в една морга да му взема стотинки от блока, главата и др. кичове. а за гти-та хич не си прав! като караш такова = "великите и известните" . и някой с 20г+ кола те избурва като се едно си спрел и ти си викаш : "е...ти и боклука!" -а колата му е пред разпадане / твоята е лачо, бегачка/ нали?режеш по светофарите другите коли и си викаш : егати как ми върви колата!. и някой ти счупва детската мечта голф гти! / конкретно за колегата 1,6 101кс. може да не се състезава с него ама?
пич незнам как да ти отговоря, понеже почти нищо не ти разбрах....
Не е лоша колата, на външен вид изглежда доста добре. Набира си екстра, не е някоя маломощна. И на магистралата е стабилна. Аз не съм карал много коли, но бащата е карал доста и в момента има по-мощна и казва, че си върви много добре. Беше стигнал до 180 без особени проблеми и пак си е вървяла прилично.
Сигурно става въпрос за същия модел, 1997 ГТ АФТ.
Сигурно става въпрос за същия модел, 1997 ГТ АФТ.
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”