Писна ми от . . .
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- ChernoGTI
- Автомобил:
- Двигател:
Ludia написа:saiman написа:Утре ще има продължение![]()
![]()
ти гледай тоя после да не вземе да ти палне апартамента или колата.....щом е бил в панделата, значи не му е много акъла
щрак щрак щрак ама му лепнах катинар
- CRX Racing
- Автомобил:
- Двигател:
- G3
- Автомобил: Vw Sharan 7M
- Двигател: 2.8 v6 204ps 4motion Ha METAH
Re: Писна ми от . . .
saiman написа:комшията ми отдолу.Пуска си метъл от 3 през ноща до 11 на обяд.Вече трета вечер подред не мога да спя.Търся ОТМЪЩЕНИЕ , ама да не е свързано с полицията , защото е лежал в "Пандиз Палас" .
ПОМОЩЩЩЩЩЩЩЩЩЩЩЩЩ!!!
абе колега , абе слизаш тепаш го и правиш друг
-
andro_
- Автомобил:
- Двигател:
saiman написа:Аз виках един път полицайте доидоха след 15 мин. и музиката спря , но само за една нощ
Ами викаш ги пак...първият път дават предупреждение - втория път акт за нарушаване на общественото спокойствие.Не си правя майтап,не се занимавай лично с шашави хора,викай си полицията.Нямат право да ти откажат
- Дашо
- Пернишки бек
- Автомобил:
- Двигател:
Ако имаш хубави колони вкъщи му писни на Lil` Wayn-Pump that Bass гарантирам ти че с тая песен ще му изпаднат червата,още повече че е металист,а това е брутален хип-хоп.
А ако искаш в друга сфера,докато те тормози през нощта вземи 1 шише с бензин и му напръскай входната врата,след това запали ... и така няма да му е много до метъл в 3 посреднощ

А ако искаш в друга сфера,докато те тормози през нощта вземи 1 шише с бензин и му напръскай входната врата,след това запали ... и така няма да му е много до метъл в 3 посреднощ
-
Калоян Кирилов
- Автомобил: Suzuki Marauder 800 Opel Astra G
- Двигател:
- DIABLO 666
- Автомобил: daewoo racer - citroen xsara
- Двигател:
колега като за начало бих те посаветвал да вземеш една опаковка канаколит и да я изцвъкаш цялата в ключалката докато е вътре,гарантирам ти че няма начин да си отключи без намесата на бормашина.пробвах го на една дърта чавка в надежда дето ми беше кафето,щото оная пикаше в кофичка и лискаше по чадъра ми и по стълбите и след като го направих се отказа да лиска щото се изръси за ключар.или течен метал също действа тогава трябва да му режат пантите но най бързо и евтино е с канакорит.
Върни се в “ОФФ-Топик - други”