Понеже темата е адски тежка и ми адски трудно за изчета цялата,че и да запомня , би ли ми казал някой с преки впечатления за йокохама 539А? Тъй като политиката е да не се отваря нова тема, то почваме да пълним тази.Наистина ми е неимоверно трудно, с оглед ограниченото време на работа,и липсата на комп вкъщи (за момента-в гаранционния сервиз на пейпър.бг е вече 2 седмици!) та ми се ще някой да каже за какво иде реч, при цена за 195/50/15 от 119 лв на гума! Йокохама 539А, летен модел!
Карам с такава Йокохама А539 само че размер 185/65/14 на пасата от миналата пролет 06 и 185/60/14 на голфа от есента на 05 и съм доволен от гумите.Моите са си произведени в Япония и доколкото съм се интересувал се произвеждат само там и в малайзия или нещо такова,за щастие от тях няма с надпис made in EC .Модела е стар ,но се произвежда още.Гумата държи много добре на сухо,стават доста добри стартове,доброто сцепление се отразява много добре и на спирането/особено в сравнение с гадната зимна ласа/има добра странична устойчивост ,в завой държи също чудесно.На мокро също нямам оплаквания държат добре,макар,че в интерес на истината трябва да кажа,че има и по-добри гуми на мокър път от този модел на йокохама.Сравнително тихи са/особено пък сега след като ги сложих след зимната ласа ми се струват тихи като албума на франк запа/ония със записаната тишина