Смених скоростната кутия и задният тампон на двигателя, от тогава се получи леко тресене като е на място и не е на скорост, като загрее започва повече да тресе.
Забелязах, че с тази скоростна кутия има разлика в оборотите и скоростта от предната.
Колата си пали от първия път и си държи постоянни обороти на оборотомера!!!

тресене като е на място Голф 3 - решено
- manuil_85
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
тресене като е на място Голф 3 - решено
Последна промяна от manuil_85 на Пон 03 сеп 2007 21:43, променено общо 2 пъти.
- dj_tuhla
- Автомобил:
- Двигател:
Принципно е напълно вероятно новите тампони да са ментак, но чак пък такъв проблем от тях не мисля че е възможен.
Също така до колкото съм запознат при инджекционите компютъра определя момента на запалването така че делкото и да го въртиш май нищо не правиш (до някъде).
Напиши кода на двигателя и на скоростната кутия преди и след смяната щом са различни - бъди по-конкретен ако искаш да ти се помогне.
( Кода на двигателя виж в големия талон, на скоростите предполагам го пише от долу на гладката част. )
Също така до колкото съм запознат при инджекционите компютъра определя момента на запалването така че делкото и да го въртиш май нищо не правиш (до някъде).
Напиши кода на двигателя и на скоростната кутия преди и след смяната щом са различни - бъди по-конкретен ако искаш да ти се помогне.
( Кода на двигателя виж в големия талон, на скоростите предполагам го пише от долу на гладката част. )
- Stivi
- Автомобил:
- Двигател:
На първо време прочети това - http://forum.vwclub.bg/viewtopic.php?t=42965&highlight=%F2%F0%E5%F1%E5
- manuil_85
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: тресене като е на място Голф 3
хора помагайте!!!
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”