Помогнете с мнение
Сериозно ли ве колега,и аз искам(и всички искат) само да карам,без да дам един лев за поддръжка,а ако може и като ида на бензиностанцията да сипя 70 л.бензин и да ми го платят,но това няма как да стане .Ако искаш да не даваш пари и за бензин вземи си служебна,а за такива герои дето само карат без да поддържат май най -добрият вариант(безплатен) е Peugeot двеста и пеш ;BMW триста и пеШнайсет или Audi K2 (кракомобил двойка демек,леви десни,знаеш как е).Поне така няма да са опасни за семействата си и за останалите на пътя.
- luboveliki
- Автомобил:
- Двигател:
- stanimir
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Помогнете с мнение
ruschev написа:Смятам да сменям Полото с Голф 3 с 4 врати бензин поради семейни причини.
Айде бе?!бензинов ли поради семейни причини
Я си вземи едно ТДИ, няма да ти харчи въобщ еповече, вярвай ми!Не че се казвам Симеон де,но ми вярвай,н амен и на стотиците притежатели тук, във форума!
Re: Помогнете с мнение
stanimir написа:ruschev написа:Смятам да сменям Полото с Голф 3 с 4 врати бензин поради семейни причини.
Айде бе?!бензинов ли поради семейни причини![]()
![]()
Я си вземи едно ТДИ, няма да ти харчи въобщ еповече, вярвай ми!Не че се казвам Симеон де,но ми вярвай,н амен и на стотиците притежатели тук, във форума!
Вземай голфа и не му мисли но и аз като колегата ти препоръчвам TDI. Това дето го карам сега не сме го избирали на зор го взехме за 1г-50000км.И аз само карам ама смених някой неща по предницата щот нямам желание да видя как някоя гума хуква из лозята П.С.А ако намериш кола дето само може да се кара без подръжка обади се всички тука искаме такива.
Върни се в “Основен Volkswagen Форум”