дилема за спортна генерация

Теми свързани с всякакви перформанс модификации и промени по двигател, ходовата част и купе
Потребителски аватар
fens_
!!!ИЗМАМНИК!!!
Автомобил:
Двигател:

дилема за спортна генерация

Мнениеот fens_ » Пон 16 апр 2007 17:33

На голфа ми ( 1.8 ГТИ 112 к.с. ) се чуда дали да му направа конфигурацията от колектора до краиното гърне права тръба или да му зема ето този резонатор , който един колега продава във форума :

http:/----------------

п.п. нямам си на идея каква трябва да е генерацията искам що годе добър звук за ухото и най вече плътен ... :)

Последна промяна от fens_ на Пон 16 апр 2007 20:56, променено общо 2 пъти.

Потребителски аватар
musura
Сър
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот musura » Пон 16 апр 2007 18:16

и за какво ти е този катализатор :shock

:dontknow:

Потребителски аватар
fens_
!!!ИЗМАМНИК!!!
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот fens_ » Пон 16 апр 2007 18:19

:arrow:

devil_vas
Автомобил: BMW 330Cd 261hp 591nm
Двигател:

Re: дилема за спортна генерация

Мнениеот devil_vas » Пон 16 апр 2007 19:23

fens_ написа:или да му зема ето този резонатор , който един колега продава във форума :

http://img255.imageshack.us/my.php?imag ... 174ib3.jpg

това е катализатор, няма да ти свърши работа за твойта генерация и за това което се стремиш да постигнеш :wink: аз продавам резонатор на 50 мм перфектен свален от астрата, ако те интересува :wink:

за плътен звук ти трябва хубаво гърне (примерно аз изкарах много хубав плътен звук, но крайното гърне ми е ето такова
http://www.prospeed.bg/tuning_product_more.php?c=3250&p=6 )

Потребителски аватар
Tibi.b
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Tibi.b » Пон 16 апр 2007 20:29

Аз също продавам едно крайно гърне с плътен звук ако те интресува пиши на лични !!!

Потребителски аватар
Kozunak
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Kozunak » Пон 16 апр 2007 20:54

Объркал е снимката от обявата ми.Резонатора е сив на цвят.И тая комбинация дето си намислил няма да живееш вътре в колата.Без крайно гърне ше дърдориш като камион КРАЗ.

Потребителски аватар
fens_
!!!ИЗМАМНИК!!!
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот fens_ » Пон 16 апр 2007 20:55

devil_vas написа:това е катализатор, няма да ти свърши работа за твойта генерация и за това което се стремиш да постигнеш :wink: аз продавам резонатор на 50 мм перфектен свален от астрата, ако те интересува :wink:

за плътен звук ти трябва хубаво гърне (примерно аз изкарах много хубав плътен звук, но крайното гърне ми е ето такова
http://www.prospeed.bg/tuning_product_more.php?c=3250&p=6 )

:) сорри просто в др неща мога да разбирам мн ама тука съм мн бос с тия резонатори краини гърнета и някви др глупости

аз имам един Нес спорт същия на вид като тоя който си дал по горе ...(естественно без карбоновите нишки и т.н.) та интересува ме + него какво трябва да направа още че да излезе очаквания резултат ?

Kozunak написа:Объркал е снимката от обявата ми.Резонатора е сив на цвят.И тая комбинация дето си намислил няма да живееш вътре в колата.Без крайно гърне ше дърдориш като камион КРАЗ.

дам колега май съм объркал :)

Потребителски аватар
fens_
!!!ИЗМАМНИК!!!
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот fens_ » Пон 16 апр 2007 21:57

някаде бях чел че имало и такива дето се регулира звука и некви такива неща .... или съм в заблуда :?

devil_vas
Двигател:

Мнениеот devil_vas » Пон 16 апр 2007 23:37

fens_ написа:аз имам един Нес спорт същия на вид като тоя който си дал по горе ...(естественно без карбоновите нишки и т.н.) та интересува ме + него какво трябва да направа още че да излезе очаквания резултат ?

значи без катализатор със средно и с крайно пробвай как ти звучи

другият варянт е без катализатор със резонатор/без резонатор и с крайно (но ти давам гаранция, че така ще ти бръмне главата). не знам ти си реши

devil_vas
Двигател:

Мнениеот devil_vas » Пон 16 апр 2007 23:42

fens_ написа:някаде бях чел че имало и такива дето се регулира звука и некви такива неща .... или съм в заблуда :?

има такива гърнета (аз съм виждал само някви без именни по ауспухаджииниците) пак спортни, само накрая си имат заглушител и едни врътки да регулираш крайния диаметър на гърнето - цената им е около 130 лева в пловдив

fens_ написа:аз имам един Нес спорт същия на вид като тоя който си дал по горе ...(естественно без карбоновите нишки и т.н.) та интересува ме + него какво трябва да направа още че да излезе очаквания резултат ?

значи без катализатор със средно и с крайно пробвай как ти звучи

другият варянт е без катализатор със резонатор/без резонатор и с крайно (но ти давам гаранция, че така ще ти бръмне главата). не знам ти си реши

Потребителски аватар
brabus
R-циклопедист на VW
R-циклопедист на VW
Автомобил: Golf II GTI PB A4 Avant 1.8 TQ
Двигател: 1991 2003
Контакти:

Мнениеот brabus » Вто 17 апр 2007 9:04

Само да кажа, че ако колата е 112 кс заводски, то тя и заводски е без катализатор (РВ мотор).

Потребителски аватар
Tibi.b
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Tibi.b » Вто 17 апр 2007 9:16

Според мен няма смисъл да се занимаваш с глупави катализатори ако искаш да има поне и малко ефект.Познавам доста момчета които си сложиха на мястото на катализатора Ускорител на газовете това мисля 4е ще ти е най-удачният вариант!!!Слагаш ускорителя един резонатор и едно хубаво крайно гърне и всичко е о.к.

А ако си решил да слагаш права тръба до края повярваи ми колкото и скъп резонатор да сложиш Звука от колата ще е нетърпим просто на всякъкви обороти :wink:

Потребителски аватар
angell
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот angell » Вто 17 апр 2007 9:59

аз съм само с крайно гърне суперспринт и вс. друго е права тръба но гърнето не е проходно и колата не е твърде шумна... не пуска алармите или нещо такова ... но пък се отпуши и звука е спортен

Потребителски аватар
fens_
!!!ИЗМАМНИК!!!
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот fens_ » Вто 17 апр 2007 10:26

Tibi.b написа:Според мен няма смисъл да се занимаваш с глупави катализатори ако искаш да има поне и малко ефект.Познавам доста момчета които си сложиха на мястото на катализатора Ускорител на газовете това мисля 4е ще ти е най-удачният вариант!!!Слагаш ускорителя един резонатор и едно хубаво крайно гърне и всичко е о.к.

А ако си решил да слагаш права тръба до края повярваи ми колкото и скъп резонатор да сложиш Звука от колата ще е нетърпим просто на всякъкви обороти :wink:
кво ще рече сега пък ускорител на газовете ? :shock

Потребителски аватар
joro_g400
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот joro_g400 » Вто 17 апр 2007 10:46

fens_ написа:
Tibi.b написа:Според мен няма смисъл да се занимаваш с глупави катализатори ако искаш да има поне и малко ефект.Познавам доста момчета които си сложиха на мястото на катализатора Ускорител на газовете това мисля 4е ще ти е най-удачният вариант!!!Слагаш ускорителя един резонатор и едно хубаво крайно гърне и всичко е о.к.

кво ще рече сега пък ускорител на газовете ? :shock

Зачекваш много разтеглива тема.Ще поемеш ли риска :039: :039: :039:

Върни се в “Силов тунинг”