Датчик на Хол или комутатор? Голф 2 1.8 16v PL
Датчик на Хол или комутатор? Голф 2 1.8 16v PL
Колеги помагайте,вече трети път ми прави номера , снощи тъкмо се прибирам и посредата на паркинга загасна и нема палене.Днес сутринта си запали все едно нищо не е било.На обяд се прибрах до нас и като тръгнах пак да излизам ядец
пак не ще да запали установих че бубината не дава ток а тя е здрава щото я смених с работещата от другия ми Голф и пак няма искра тука проверих в търсачката и при един колега е било същото и било датчика на Хол а аз с токовете съм много скаран как да проверя кое от двете е причината щото по често сдавал багажа комутатора 

- NovobranecGT
- Автомобил:
- Двигател:
- golfer
- The Мaster of PERNIK TUNING performancе
- Автомобил: Gandalf the Grey
- Двигател: 368kw LPG
- Контакти:
затова съм написал 99%...
питай патило: тема от 2004 г.
'убав въпрос и 'убав отговор след две седмици
питай патило: тема от 2004 г.
'убав въпрос и 'убав отговор след две седмици

- znainainai
- Автомобил: Golf4
- Двигател: MK 4 98 AHF
Колега извади централния кабел от дистрибуторната капачка и го нагласи така че ако хвърли искра да го видиш, дай на контакт,извади куплунга на датчика на хол и на средния кабел подай за 1сек. маса. Сега трябва да чуеш бензиновата помпа и дюзите и най важното ако ти работи комутатора да имаш искра. Дано съм помогнал. 
znainainai написа:Колега извади централния кабел от дистрибуторната капачка и го нагласи така че ако хвърли искра да го видиш, дай на контакт,извади куплунга на датчика на хол и на средния кабел подай за 1сек. маса. Сега трябва да чуеш бензиновата помпа и дюзите и най важното ако ти работи комутатора да имаш искра. Дано съм помогнал.
... а лесно ли се сменя, имали някакви центровки и колко струва този датчик?
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”