Малко помощ за един шибидах
- DIABLO 666
- Автомобил: daewoo racer - citroen xsara
- Двигател:
Малко помощ за един шибидах
Моля ТЕМАТА ДА ОСТАНЕ В ОФФ-ТОПИКА ЗА ПО ГОЛЯМА АУДИТОРИЯ.проблема е на колегата freshko от плевен.значи проблема е следния-шибидаха се отваря назад и като го напече неможе да се затвори и трябва да се връща на ръчно,това се получава само като загрее,има някъде температурен датчик и питаме ако знае някой къде е да каже да го резнем че колегата ще вземе да слънчаса.и безз СПАМ сега
А колата е голф 3

Последна промяна от DIABLO 666 на Вто 17 апр 2007 19:54, променено общо 1 път.
- Ludia
- Most Wanted
- Автомобил:
- Двигател:
...
Последна промяна от Ludia на Вто 17 апр 2007 19:54, променено общо 1 път.
- DIABLO 666
- Двигател:
- santo_trafficante
- Автомобил:
- Двигател:
- DIABLO 666
- Двигател:
- LILO&STICH
- ябълката на раздора
- Автомобил:
- Двигател:
- titi7707
- Автомобил: Golf 3
- Двигател: ABS 1993
колега трудно ще ми е да ти го обесня къде се намира ако искаш пиши на лични или ела на срещата в неделя ще ви обесня къде е!kokovanev написа:titi28, дай координати на сервиз в Пл. - при мен е прословутия ляв водач... Това оправят ли го? Сваля ли се тапицерията на тавана? По самото управление мисля, че няма проблеми...
-
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Малко помощ за един шибидах
и от какъв зор му е термо защита ??? някой да каже, това да не е котлон ???
токова защита най вероятно има , но може и да няма при някаква повреда да изключва от претоварване при блокиране на механиката например но според мен и токова няма а само тахогенератор или оптрон (устройство което следи дали се върти ротора) в момента когато ротора е блокирал поради някаква неизправност счупен водач или блокирала механика ротора спира да се върти оптрона или тахогенератора изработва импулс с който изключва релето което захранва моторчето това може да се използва дори и в двете крайни положения както е при ел. стъклата на вратите , но там жилото е на пружини които умекотяват натиска в двете крайни положения и въпреки това се чупят затова в шибедаха има крайни изключватели
токова защита най вероятно има , но може и да няма при някаква повреда да изключва от претоварване при блокиране на механиката например но според мен и токова няма а само тахогенератор или оптрон (устройство което следи дали се върти ротора) в момента когато ротора е блокирал поради някаква неизправност счупен водач или блокирала механика ротора спира да се върти оптрона или тахогенератора изработва импулс с който изключва релето което захранва моторчето това може да се използва дори и в двете крайни положения както е при ел. стъклата на вратите , но там жилото е на пружини които умекотяват натиска в двете крайни положения и въпреки това се чупят затова в шибедаха има крайни изключватели
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”