Войната по пътищата (епизод пореден)...

Автомобилни теми, които не са свързани с Volkswagen
Потребителски аватар
ChernoGTI
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот ChernoGTI » Съб 14 апр 2007 14:47

Към Alien , Seagol,Stivi.................не съм казал че съм безсмъртен.........но чичо ми е живия пример за това което съм писал......а има стаж поне 20 23 години......може да не съм навъртял колкото него километри или да съм изпадал в някви такива кофти ситуации но си кара супер безразсъдно и прави супер тъпи маневри......и за това казах че има хора които и 100 години да минат няма да осъзнаят че с тая кола могат да пребият човек.....много почнахме да се обиждаме в тая тема и предлагам някой да :lock: П.С. Другата седмица ще ми издадат книжката тва означава ли че мога да се присъединя към групата на опитните???

Потребителски аватар
Теодор
Автомобил: Ford Fiesta 6 BMW 325XI
Двигател:

Мнениеот Теодор » Съб 14 апр 2007 15:00

[quote="jabа П.С. Другата седмица ще ми издадат книжката тва означава ли че мога да се присъединя към групата на опитните???[/quote]
    Поне ще си в групата на законните водачи :wink:

Потребителски аватар
tyo
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот tyo » Съб 14 апр 2007 16:57

jaba7a написа:Другата седмица ще ми издадат книжката тва означава ли че мога да се присъединя към групата на опитните???

Присъединяваш се, даже си готов инструктор по майсторско шофиране mhihi

Потребителски аватар
ChernoGTI
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот ChernoGTI » Съб 14 апр 2007 18:36

:lock: :не:

Потребителски аватар
buller
Автомобил: VW Passat B5_5 Exclusive
Двигател: 1_8T AWT

Мнениеот buller » Съб 14 апр 2007 19:55

Колега jaba7a. Сам си навлече гнева на колегите.
Нямам нищо против теб, най-малкото не те познавам, но по начина, по който пишеш мога да си направя някои изводи...
Говориш за чичо си, а той е частен случай. Има много като него, но има и много примерни шофьори. Темата много се разпиля, но колкото по-рано се усетиш, че тепърва ще ставаш шофьор, толкова по-добре за теб и околните!
Поздрави :wink:

Потребителски аватар
snider
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот snider » Съб 14 апр 2007 23:16

alien1 написа:Колегата със самочувствието и без книжка ще ме извиняваш ама дрънкаш доста глупости и парадираш с това че нямаш книжка, но си страшен шофъор.
Добрият шофъор не е този дето се мисли за такъв, а този който на пътя кара разумно и показва класа и опит.
Аз съм на 26, карах курса на 17 и взех книжка на 18. Имам над 50000км навъртяни зад гърба си, имам собствена кола от 4 години, но никога не бих твърдил, че съм супер шофъор. Защото нищо от написаното по горе не ме прави такъв.
Нещастията по пътищата стават заради такива с прекалено самочувствие, мислещи се за велики шофъори.

Това е едно от най-добрите мнения дадени в темата и което напълно подкрепям добър шофьор се става с много опит и километри,а да не забравя и здрави нерви!Макар че понякога опита не помага и ще дам пример за това преди 3г имах 12г стаж и над 400К км но на супер безобидно място през което минавам по 4 пъти на ден изстинах защото колегата отсреща беше решил че не му трябва видимост като изпреварва само чистия късмет ме спаси тогава(а него го спаси това че не карах VW тогава и ми избяга :) )!Та мисълта ми е:да всички сме добри шофьори но винаги може и още,и нека не изпадаме в дребни заяждания а всеки от нас като излезе на пътя да се постарае да спрем тая война на пътя!!

Потребителски аватар
tyo
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот tyo » Нед 15 апр 2007 13:04

snider написа:
alien1 написа:Колегата със самочувствието и без книжка ще ме извиняваш ама дрънкаш доста глупости и парадираш с това че нямаш книжка, но си страшен шофъор.
Добрият шофъор не е този дето се мисли за такъв, а този който на пътя кара разумно и показва класа и опит.
Аз съм на 26, карах курса на 17 и взех книжка на 18. Имам над 50000км навъртяни зад гърба си, имам собствена кола от 4 години, но никога не бих твърдил, че съм супер шофъор. Защото нищо от написаното по горе не ме прави такъв.
Нещастията по пътищата стават заради такива с прекалено самочувствие, мислещи се за велики шофъори.

Това е едно от най-добрите мнения дадени в темата и което напълно подкрепям добър шофьор се става с много опит и километри,а да не забравя и здрави нерви!Макар че понякога опита не помага и ще дам пример за това преди 3г имах 12г стаж и над 400К км но на супер безобидно място през което минавам по 4 пъти на ден изстинах защото колегата отсреща беше решил че не му трябва видимост като изпреварва само чистия късмет ме спаси тогава(а него го спаси това че не карах VW тогава и ми избяга :) )!Та мисълта ми е:да всички сме добри шофьори но винаги може и още,и нека не изпадаме в дребни заяждания а всеки от нас като излезе на пътя да се постарае да спрем тая война на пътя!!

:да: :да: :да:

Потребителски аватар
tyo
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот tyo » Вто 17 апр 2007 10:36

Потребителски аватар
mx3333
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот mx3333 » Вто 17 апр 2007 11:22

http://dnes.dir.bg/2007/04/17/news1583138.html

Това е като за някои от горните коментатори, дето имат по-бързи рефлекси от старото поколение.

black`
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот black` » Вто 17 апр 2007 21:00

А тоя пловдивския капут от днеска дето е бутнал жените и е бягял назаден отново през тях е направо за публичен разстрел ... :twisted: :evil:

Потребителски аватар
ChernoGTI
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот ChernoGTI » Вто 17 апр 2007 21:59

black` написа:А тоя пловдивския капут от днеска дето е бутнал жените и е бягял назаден отново през тях е направо за публичен разстрел ... :twisted: :evil:
:shock :shock :shock :shock :shock я дай подробно инфо???

Потребителски аватар
Huizel
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Huizel » Вто 17 апр 2007 22:02

jaba7a написа:
black` написа:А тоя пловдивския капут от днеска дето е бутнал жените и е бягял назаден отново през тях е направо за публичен разстрел ... :twisted: :evil:
:shock :shock :shock :shock :shock я дай подробно инфо???

http://dnes.dir.bg/2007/04/17/news1583609.html

Потребителски аватар
tyo
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот tyo » Сря 18 апр 2007 0:48

Потребителски аватар
buller
Автомобил: VW Passat B5_5 Exclusive
Двигател: 1_8T AWT

Мнениеот buller » Сря 18 апр 2007 7:16

Малко извън темата, но аз не мога да не си кажа.
Към "колегата" с тъмен Golf3 с две врати, с временните номера, който вчера си правеше гонка с едно BMW 3 в тунела за Люлин (зави към кино "Арена"): благодаря, че ме засече тооолкова "приятно"! Ако бях с камион, досега да си търсиш чарколяците по асфалта!
Моля ви, колеги! Карайте по-внимателно!
Не знам какво беше станало вчера, но освен две катастрофи към 21.30 бях на път и аз да стана участник в ПТП, заради изпълненията на един самозабравил се Golf-er :evil:

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”