Лампичката на еърбег-а

Техническа и сервизна информация за Golf, Vento, Jetta и Bora
Потребителски аватар
DimoNN
Автомобил:
Двигател:

Лампичката на еърбег-а

Мнениеот DimoNN » Вто 17 апр 2007 21:47

Отнася се за Голф 4, след като дам на контакт светват вс. видове лампички за проверка, след което изгасват. Така беше и с лампичката на еърбега. Но преди малко забелязах, че след като дам контакт светва, след като си направи проверката изгасва (както беше до сега), но веднага след това пак светва и така си остава докато не изключа контакта. Няма обяснима причина за мене, която да е породила това нещо, в смисъл не съм удрял колата, не съм я карал на сервиз и т.н... Моля за съвет от какво може да е това, случвало ли му се е на някого този проблем?

Потребителски аватар
Tyan
Ън Мън
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Tyan » Вто 17 апр 2007 21:50

откачал ли си акумулатора ...... оправя се на компютърна диагностика ...ако не се е прецакало наистина нещо ... Ваското1 е твоя човек

Потребителски аватар
DimoNN
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот DimoNN » Вто 17 апр 2007 22:05

Tyan написа:откачал ли си акумулатора ...... оправя се на компютърна диагностика ...ако не се е прецакало наистина нещо ... Ваското1 е твоя човек

Кой е Ваското1.. мисля че съм срещал и друг път това име във форума... къде се намира сервиза му?

Потребителски аватар
Malok
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Malok » Вто 17 апр 2007 22:49

Ами брат и аз имах същата глупост за проблем след като скочих в една дупка ,закарах колата на чичо доктор - Ваското1 и проблема изчезна ,а даже ми показа някоя друга газарийка по колата и компа .Пиши му на ЛС vaskoto1
http://forum.vwclub.bg/viewtopic.php?t=6022

Потребителски аватар
DimoNN
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот DimoNN » Вто 17 апр 2007 23:25

Malok написа:Ами брат и аз имах същата глупост за проблем след като скочих в една дупка ,закарах колата на чичо доктор - Ваското1 и проблема изчезна ,а даже ми показа някоя друга газарийка по колата и компа .Пиши му на ЛС vaskoto1
http://forum.vwclub.bg/viewtopic.php?t=6022

мерсаж пичове

Потребителски аватар
DimoNN
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот DimoNN » Вто 24 апр 2007 13:12

Vaskoto1 e No.1! :applause: оказа се грешка.. изчисти я и даже провери целия комп на колата... пусна още екстри и ми показа някои гъзарийки и на мене:) голям пич!:) :respect

Потребителски аватар
Miteto
Автомобил: Фейтън
Двигател:

Мнениеот Miteto » Вто 24 апр 2007 14:45

И аз имам същия проблем от много време и съм дръпнал шалтера на лампата да не ме дразни, сега писах на Ваското да ме сбута в графика си когато може че да ме огрее и мене.
Мноого трудно се вредиш при тоз мойстор бре

Потребителски аватар
bulaki
Автомобил: VW Passat B8 variant Hight Line
Двигател:
Контакти:

Мнениеот bulaki » Сря 25 апр 2007 16:08

колега Miteto,като решиш проблема с лампата,ще бъдеш ли така добър да дадеш инфо от какво е станало това с лампата за евентоално отремонтиране щом при майстора е натоварено.Аз когато купих мойта колица ми светна няколко пъти и от тогава не се е обаждала(да чукнем на дърво)

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”