И сега кво правиме????

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
hristian37
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот hristian37 » Сря 18 апр 2007 9:20

цялата история май че е с като топломерите - на някой ще внасяме в банковата сметка :shock :shock ебахти 1000лв за катализатор :evil:

Потребителски аватар
brabus
R-циклопедист на VW
R-циклопедист на VW
Автомобил: Golf II GTI PB A4 Avant 1.8 TQ
Двигател: 1991 2003
Контакти:

Мнениеот brabus » Сря 18 апр 2007 9:47

А какво става с колите, които фабрично нямат кат!?!?
Аз не знам да има държава (за Европа говоря), която да е спряла от движение такъв автомобил.... нищо не може да ме очуди в нашата държава....

psstv18rp
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот psstv18rp » Сря 18 апр 2007 9:56

Това са вестникарски глупости.
Не може да искат от кола която фабрично не е имала катализатор да има такъв, още повече че няма и такова изискване за ГТП. А за тези дето са имали, то и без това си има изискване да имат (поне по време на ГТП-то). :-)
Отделно не могат да ми забранят да си стигам до гаража например, след като колата ми е в движение и е минала ГТП. :-) Всеки ще може да ги съди тези боклуци. Подобна наредба би противоречала на маса закони.
Това е абсурд някакъв, ако изобщо е вярно, то вероятно е стремеж да се угоди на долните и противни паразити - вносителите на нови коли.

Потребителски аватар
mx3333
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот mx3333 » Сря 18 апр 2007 10:07

Цялата работа е една тъпотия, колкото да се симулира дейност. Като искат по-малко коли по центъра се вкарва такса за преминаване и готово. Който има 5-10 лв за 1 влизане в центъра - отива с кола. Останалите намират друг начин. Иначе всичко ще е една неработеща недомислица - как ще разбират кой има катализатор? "На око" ли? Една камара коли ще си сложат неработещ катализатор 2-ра употреба и ще минават. А и поначало проверките ще стават само по документи, а такива е ясно как се издават.

black`
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот black` » Сря 18 апр 2007 10:16

Аз знам кво ще правя. Веднага си взимам един кон от братята ... :Mr Green Fun
Ще се върнем няколко века назад. Няма лошо. :lol:
Тамън и яко тънкач ще ми излиза. Ще направят платени паркинги за коне... :shock 8)
То конете вървят колкото тоя катализатор :lol: И са много еко. :lol: Покриват всички стандарти. Остава само емблемката да му прехвърля от голфа. :lol:
А това което мислят е поредната глупост на КАТ и разните там ОРГАНчета. Щото ще стане както с торентите. Не може едни да карат в центъра други не. Щото това също е нарушение на конституцията. Свободно предвижване ако не се лъжа :!: Или трябва да важи за всички или за никой. Не става така ти ще караш а пък ти не. :wink: Бай мангал ще ходи с МАДАРА-та на 20 години в центъра да строи пък аз не. Как ще стане това? Също в конституцията има и нещо за равнопоставеност. Или всички ще са в нормите или да го ду..ат ... Така седят нещата в моите представи поне.
И трябва за цялата държава да важи също. Иначе си става един чист парадокс и ако тръгнат да ме глобяват мога с добър адвокат като нищо да си ги осъдя. :wink: :) Не мисля че София е отделна държава все още ... Някой просто е решил да направи още малко парички от шуробаджанащината в София. :blow job
Другото което е че тая кола като няма да я карам и се водя на адрес в центъра мога спокойно да си я остава на средата на улицата както направиха бакшишите и си представям какво ще стане ако всеки който живее там направи така. Паркингите на паяците определено няма да стигнат. :lol:

Потребителски аватар
Tinko
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Re: И сега кво правиме????

Мнениеот Tinko » Сря 18 апр 2007 12:08

hristian37 написа:http://dnes.dir.bg/2007/04/18/news1586009.html

да стягам колелото ли ама и то е на 20 год???? :evil: :evil: :evil:

Колега ти не видя ли другата тема :) трябва ли да има две?

Потребителски аватар
bomber
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот bomber » Сря 18 апр 2007 12:18

Пффффффффффффф.Я се скриите бе управляващи :evil:
Това е поредната недосмислица.

Потребителски аватар
Tinko
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Tinko » Сря 18 апр 2007 12:21

bomber написа:Пффффффффффффф.Я се скриите бе управляващи :evil:

И аз така мисля... само да не си видиме някоя сутрин колата без номера.... :cry:

Калоян Кирилов
Автомобил: Suzuki Marauder 800 Opel Astra G
Двигател:

Мнениеот Калоян Кирилов » Сря 18 апр 2007 12:43

На майка им питката. Че мойта като няма, ако ми дадат 1000 лв и нагоре може и да и сложа. Аз да не да сера пари. Тая простотия тяхната край няма... :censored

Потребителски аватар
ANDREYO
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот ANDREYO » Сря 18 апр 2007 13:03

Абе не е лошо :twisted: много КР-и ще има по центара кво те нали заводски нямат? Базикам се тва е голема глупост нема как да стане ,требе момчетата с уредите да смучат ауспуха на бая коли та да контролират това :P

Потребителски аватар
OuT-OF-CoNtRoL
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот OuT-OF-CoNtRoL » Сря 18 апр 2007 13:09

Кат настане един бунт ала - 97-ма , и ще си говориме после пак , тъпаците не спират с техните простотии, тка не се живее и ми се струва че е въпрос на МАЛКО време да падне пердето на огромна част от населението и ще има една бърза обсада на парламенти и народни събрания :lol: :wink:

Потребителски аватар
bomber
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот bomber » Сря 18 апр 2007 13:21

OuT-OF-CoNtRoL написа:Кат настане един бунт ала - 97-ма , и ще си говориме после пак , тъпаците не спират с техните простотии, тка не се живее и ми се струва че е въпрос на МАЛКО време да падне пердето на огромна част от населението и ще има една бърза обсада на парламенти и народни събрания :lol: :wink:

Време е вече на мен ми писна.

Потребителски аватар
OuT-OF-CoNtRoL
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот OuT-OF-CoNtRoL » Сря 18 апр 2007 13:26

Ми то кат се замислиш на почти всеки Българин взимащ средна за България и дооооста под минималната за Европа заплата му е писнало , но незнам защо всички сме толкова уплашени и мълчаливи пред тази жалка истина ! :(

Потребителски аватар
bomber
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот bomber » Сря 18 апр 2007 13:27

Tyno написа:
bomber написа:Пффффффффффффф.Я се скриите бе управляващи :evil:

И аз така мисля... само да не си видиме някоя сутрин колата без номера.... :cry:

Ох.... дано не.Пък недай си боже наистина да ги спират по-старите коли от движение,незнам как ще се разделя с любимото ми голфче :( И аз съм на мнение че не трябва да се гледа годината на колата и там сертификатите евро 1 2 3 4,а техническото и състояние.Смея да гвярдя ,че моята кола е в мн. по-добро техническо състояние от накои коли 2000г.например.

Потребителски аватар
bomber
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот bomber » Сря 18 апр 2007 13:29

OuT-OF-CoNtRoL написа:Ми то кат се замислиш на почти всеки Българин взимащ средна за България и дооооста под минималната за Европа заплата му е писнало , но незнам защо всички сме толкова уплашени и мълчаливи пред тази жалка истина ! :(

Защото повечето българи са свикнали да живеят като мишки и се примиряват с всичко :!:

Върни се в “ОФФ-Топик - други”