Цариградско днес - пак меле и задръстване
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- santo_trafficante
- Автомобил:
- Двигател:
- dermeister
- Автомобил:
- Двигател:
Аз не мога да разбера кво толко ще стане ако ги избутат в бус лентата тъпите коли, ако могат да се движат естествено. Двама тъпоумници се подбутнат и после 200 хиляди човека закъсняват, изнервят се и от бързане след 1 км още двама се изпраскат. Ама тва с наще абсолютни кухари полицаи си е нормално. На кръстовището на Военния клуб всеки ден зверското задръстване и коли остават посредата на кръстовищео ма никой не се сеща да разкара спрелите в дясната лента. Сигурно 10 кухара с фуражка трябва да сложат та да има някво действие. 

- scuba
- R.I.P. Holy Diver
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Движението по булевард „Цариградско шосе” в София постепенно се нормализира, след като тази сутрин имаше задръствания заради две верижни катастрофи и в двете посоки. И при двата инцидента няма ранени.
В посока към хотел „Плиска” се удариха седем автомобила, а в обратна – шест.
Скоро ще счупим рекорда явно

- dermeister
- Автомобил:
- Двигател:
Muncho написа:dermeister написа:Аз не мога да разбера кво толко ще стане ако ги избутат в бус лентата тъпите коли, ..
Ще ти каже какво ще стане... всичко автобуси и тролеи ще тръгнат да ги заобикалят.... което е още по-зле от това да си седят в крайна лява лента.
Не е точно така, защото тролеите и автобусите са в пъти по-малко, бързата лента поема половината трафик все пак, а в бус лентата достатъчно често си има спрели коли.
- Pichaga
- Антиспамър №1
- Автомобил: Opel Zafira B
- Двигател: Z19DT
- Контакти:
bbaev написа:Pichaga написа:днеска беше ад
излязох от нас в 8,20 в 9,20 си бях в офиса
Надежда-Ндк
баси кво ставаааа![]()
![]()
и аз днес доста се учудих, щото по моя маршрут обикновено в 8 е полу-празно... а днес левия завой от Левски към Дондуков почваше от кръговото на паметника на Левски...
точно така и аз бях там
завих към Ал Невски и се нахендрих на Радисън лудница и там
иначе пътя си го знам няма такива ужасии, днес просто

Върни се в “ОФФ-Топик - други”