Място за преглед по втория начин
Място за преглед по втория начин
за мое съжаление се налага да мина по този начин преглед. проблема ми е в данъка, колата не е на мое име и засега ми е трудно да го платя. кажете някое място, където ще мога да мина с някой лев отгоре. също ме вълнува как става плащането по банков път- мога ли да мина да преведа парите за данъка на името на стария собственик и с бележката от тази банка да мина на прегледа
- Mustang GT-R
- Автомобил:
- Двигател:
- gr_kanev
- Доктора
- Автомобил: VW Transporter T5 2006
- Двигател: AXD
Извинявай, колега, обаче не разбирам какъв е проблема ти. Гарантирам ти че няма проблем да платиш данъка на колата, независимо че не е на твое име (е, трябва да знаеш на чие е). Дори и да намериш място, къдто да минеш прегледа без данък, а с рушвет, съмнява ме последния да е по-малък от данъка за колата (то има данъци и данъци де - не си посочил и за каква кола става въпрос) - значи мисля че и парите не са ти проблем (а ако са, не това е решението според мен).
Успех !
П.П. Чудим се защо не ни вървят нещата - все гледаме "да минем по втория начин", а не да решим проблема.
Успех !
П.П. Чудим се защо не ни вървят нещата - все гледаме "да минем по втория начин", а не да решим проблема.
Последна промяна от gr_kanev на Сря 18 апр 2007 12:41, променено общо 2 пъти.
Pichaga написа:ами плати си данъка по ЕГН и района където живее собственвика
няма никъв проблем да платиш чужд данък
а колата все още ли се води на негово име, случая е следния- купих я, следват малко технически проблеми, не е прехвърлена в кат също. та в момента тази кола на името на стария собственик ли се води или е "безстопанствена", той не я ли отписва автоматично с продажбата или нещо такова
- ABSOLUT
- Автомобил: Passat B4+B7+Golf Mk1+Mk2 Country
- Двигател: 1Z + CFGC + JB + 1P
- Контакти:
Като идваш от Красна Поляна посока към "Италиянеца" или Овча Купел, от дясно, точно след метан станцията, преди свегофара с Житница. Една синьо-жълта ламаринена постройка с бариера отпред. Входа от към Никола Мушанов е същият през който се влиза за метан станцията. Изобщо не почвай да им говориш, че нямаш платен данък. Дай им първо големия талон, личната карта, гражданската и ако стане на въпрос, кажи че си го забравил или че не си го държиш при документите на колата или нещо такова. Големи пичове са и никога не са ме връщали, а съм ходил с ебати кошниците на преглед там. Ето ти и линк от bgmaps да се ориентираш, сорка ама не знам как да го кача за да се види директно тука. Айде успех колега.
http://bgmaps.com/map.asp?sid=71fa9ec857021bda60d75c6609e64132&city=sofia&str=&num=&grid=m5k&Map29_40.x=107&Map29_40.y=137&nType=57&oName=&oType=57
http://bgmaps.com/map.asp?sid=71fa9ec857021bda60d75c6609e64132&city=sofia&str=&num=&grid=m5k&Map29_40.x=107&Map29_40.y=137&nType=57&oName=&oType=57
- Cherepaha
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
pakumba написа:Pichaga написа:ами плати си данъка по ЕГН и района където живее собственвика
няма никъв проблем да платиш чужд данък
а колата все още ли се води на негово име, случая е следния- купих я, следват малко технически проблеми, не е прехвърлена в кат също. та в момента тази кола на името на стария собственик ли се води или е "безстопанствена", той не я ли отписва автоматично с продажбата или нещо такова
За кво ти е да минаваш ГТП при положение, че в КАТ се минава технически задължително .... Мини си КАТ направо ...
Върни се в “Основен Volkswagen Форум”