Най-голямата щуротия/беля която съм правил като дете.

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
L&R
Автомобил: CCC
Двигател:
Контакти:

Най-голямата щуротия/беля която съм правил като дете.

Мнениеот L&R » Сря 18 апр 2007 12:52

Скубата е виновен от 1 час съм потънал в носталгия към детството.

Да открия сезона с пожароопасните ми бели като малък.

1/Пускайки хартиени самолетчета, обаче запалени успях да подпаля на едни съседи простора(живеещи под нас). Та съседката се появи гневна на вратата с простор овъглени ританки.(Последва голям бой)

2/Като по-голям вече открил и аз на свой ред като братя Монголфие подемната сила на топлия въздух ще си правим с един приятел балон с топъл въздух ...намерихме подходящ голям плик , а отдолу консерва със спирт та да подържа огъня...та това нещо литна за наше общо учудване , обаче се приземи на една къща на тавана и от там беж да будим собствениците и да гасим да не стане пожар... луда работа.

Общо правило в нашия дом беше ако спре тока да минават първо през моята стая да не съм направил поредната волтова дъга или късо съединение.

...следва продължение и дано някой съсед не чете форума :wink:

Потребителски аватар
zaro
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот zaro » Сря 18 апр 2007 13:00

Аз съм палил гората - с едни френдове бяхме на лов за врабчета с въздушните пушки и хвърляхме бомбички самоделки и по едно време пламна всичко. В опита си да го изгася си сусипах най-новата фанела - помня че беше нещо студио Б2 или нещо от сорта марката и беше много модерно и после ми беше много гадно. После едвам загасиха горичката:)
И какви ли не други простотии сме правили. Сега като минавам по полянките където сме играли футбол на село и се чудя найстина ли сме били толкова малки на ръст че на 10 квадратни метра сме били 2 отбора:)

Потребителски аватар
chefito
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот chefito » Сря 18 апр 2007 13:02

Играхме мач на едно близко игрище. Обаче наше село топка не видело и като я набабаних със все сила и падна джама на едни съседи барабар с някви неща в апартамента. Ужас. След това платих всичко де...

Потребителски аватар
scuba
R.I.P. Holy Diver
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот scuba » Сря 18 апр 2007 13:16

Aз по-добре да не започвам :-) че ще задръстя сървара.. Само няколко...

1/ Излизам на плаж в 8 сутринта. И като съм се отлеснал... с един приятел ходихме до Сарафово.. Прибрах се към 22:00.. Щеха да ме трепят... От тогава е лафа на баба ми "Ако се удавиш, ще те пребия от бой" :lol: :lol:

2/ Играем на стражари и апаши... И ние с братчеда, къде къде да бягаме.. (поставяхе се едни стрелки ако помните - на къде си тръгнал).. И ние на автогарата ---> бум в рейса за Созопол... А ние седим там и чакаме да дойдат другите хлапета да ни открият и сме горди че никой не може да ни открие... На края чичо ми ни откри в Созопол по данни на шофера на рейса..... Още ме боли задника

Потребителски аватар
ABSOLUT
Автомобил: Passat B4+B7+Golf Mk1+Mk2 Country
Двигател: 1Z + CFGC + JB + 1P
Контакти:

Мнениеот ABSOLUT » Сря 18 апр 2007 13:25

Един път, преди много години, с един приятел хвърляхме снежни топки по една линейка Латвия.
И ми се струва че й спукахме стъклото.
Тъпичко.

Последна промяна от ABSOLUT на Сря 13 апр 2011 18:02, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
baTkoTo
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот baTkoTo » Сря 18 апр 2007 13:26

Ех аз като по малък кви ги вършех...

1 На мода бяха пистолетите със сачми и се зех един беше 12 лева и го разглобих натегнах му прожината тествах го на една ламарина и забелязах че добре я криви... Отивам на училище и скрил добре пистолета в чантата имаме час по физкултура и решавама да играем на бандити и полицаий и един съоченик почва да души едно момиче наушким и аз вадя пистолета викам пусни я полиция тои се стряска и тръгва да бяга аз като почнах да стрелям цял пълнител изхабих в него. Вечерта родителите му звънят на наште и те ми чупят пистолета карат ми се яко и на следващия ден тои вдига блузката си и гледаме точки хванали коричка :D

2 Един ден се бяхме върнали от село и си бяхме донесли домашни домати много голями и с братовчет ми решаваме да се целим. Целихме се и после кво ще правим са с доматите и аз викам зад секцията и ги намятахме след 1 ден почна да има мухи нащте викат кво си направил аз нищо. Те почнаха да проверяват и видяха доматите тогава бях в доста неизгодна позиция :)

Потребителски аватар
brabus
R-циклопедист на VW
R-циклопедист на VW
Автомобил: Golf II GTI PB A4 Avant 1.8 TQ
Двигател: 1991 2003
Контакти:

Мнениеот brabus » Сря 18 апр 2007 13:30

Наводних 4-то студио на Българска Национална Телевизия.
... ами там имаше една врътка ... отвъртях я... откъде да знам, че това е противопожарен кран и завършва някъде с маркуч :wink:

Потребителски аватар
stanimir
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот stanimir » Сря 18 апр 2007 13:38

Една съседка нмого ни се караше,като бяхме малки. Писахме й писмо-обаче на бял лист, с букви от вестни,изрязани,нещо от сорта-ти ще умреш.....Тя го връчила на бащата на другарчето ми сузи, познайте кво стана :P

в двора на кооперацията ни имаш екестен(всъщнос-все още го има), като малко целихме един прозорец на първия етаж,с цел - само да се чукне кестена,не да се счупи,и се криехме във входа.така , докато не счупихме,макар и леко;

май не съм имал много прегрешения,че само това ми идва.Бас държа обаче, съм праивл още много-на вилата ни с братовчедите от америка,като идваха-направо си имахме лаф-'айде да правим пакости'........но и аз, а и те - Като Питър Пан, порастнехме и......не помня вече :(

Потребителски аватар
bomber
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот bomber » Сря 18 апр 2007 13:42

Значи помня в 6-клас взех едно желязо,откъртено от закачалката и от прозореца на мойта класна стая го хвърлих в съседната стая,при което разбих главата на една учителка по математика :oops: :oops: :oops:Исках желязато да падне на паркета ,но от каде да знам,че учителката е била в края на стаята и е седяла под крайния прозорец :? Още ме е срам за тази постъпка.

Потребителски аватар
chefito
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот chefito » Сря 18 апр 2007 13:43

абе сега се сетих кво напраих скоро........../на 26 години съм/

В на женичката офиса гледам сложено по ниските шкафове едно дистанционно много прилича като такова за кола. И аз като малките деца си помислих че някой си е загубил дистанционното за колата и си щракам на воля...след 2-3 минути идват сотаджиите....това било паник бутона.......СРАМ МАЙКА СРАММММММММММММММММ

Потребителски аватар
dobrin
Чингис хан
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот dobrin » Сря 18 апр 2007 13:49

Ами няколко на прима виста:
1. В пети клас търсихме заровено съкровище в мазето на училището. След като ни подгони някакъв чичка с думите "Вий какво правите тем, бе?" хунахме да бягаме и хвърлихме факлите, с които си светехме. Резултата - пожар здрав, пожарни няколко, балатума в кабинета по история беше станал на тих бял Дунав от жегата в мазето...
2. В осми клас - ходихме в училище да си "вземем" противогази от склада на гражданска отбрана за да се пазим от бомбите на Саддам Хюсеин /лека му пръст/... Резултата - няколко часа в първо районно...
3. В осми клас - направих си ключ от колата на дядо ми и вечер излизахме с приятели да я караме, естествено без книжки... Резултата - една вечер на изхода на Русе ни изкараха с Калашници от колата и една нощ във второ районно...
Meeeemoriees.....

Последна промяна от dobrin на Сря 18 апр 2007 13:55, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
baTkoTo
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот baTkoTo » Сря 18 апр 2007 13:52

С братовчет ми от край време се хващама на басове дори и до ден днешен..
Но като по малки сме в една фирма дето бачка баща му и там кактуси и той вика какво е това и аз викам кактус и той боде и той вика да бе да и аз викам бас даржа че несмееш да го стиснеш той вика така ли мислиш аз викам да и той го стисна цялата му рака беше с бодли и баща му с пинсетката оп една по една иглите...
Миналата година сме на НДК на видео стената и той се качи на нея и аз викам бас държа че несмееш да скочиш той вика нека да видим и в тва време ни дойдоха момичетата и аз отпраших при тях и си мислех че той ще слезе и го гледаме и само гледаме той как полетя на долу обаче падна на криво и си счупи крака...
Кви ли още не сме правили с тоя човек може по натам да ви кажа ;)

Потребителски аватар
luboveliki
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот luboveliki » Сря 18 апр 2007 13:53

многооооооо са се големи!!!!!

Потребителски аватар
kokovanev
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот kokovanev » Сря 18 апр 2007 14:03

Много - трябва да пиша часове! :lol: Прякора ми беше "белята". Нищо, че не съм Денис...

Най-типични: Баща ми гледа мач, аз режа захранв. кабел на ТВ с голяма китайска нокторезачка... :lol: Или - баща ми пак гледа мач, аз пръскам с вода отзад през дупките на ТВ... :lol: Или - играя си в служебната жигулка на баща ми, подкарвам я и ме удря една ГАЗ-ка в двора на завода... Или /по-късно/ - прибирам се от рожден ден /леко почерпен/ и народната милиция решава, че имам пръст в счупването на една гоооляяяма витрина /реално - само гледах :) /, сутринта звъннаха на баща ми - "Елате да си го приберете"... Продаде видеото, за да ме накаже... :) И мн. други... :lol:

Потребителски аватар
Roberta
Официален говорител
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Roberta » Сря 18 апр 2007 14:08

Най-редовно облепях тоалетната чиния вкъщи с целофан ....... по време на режима на тока в София :oops: :oops: :oops:

Върни се в “ОФФ-Топик - други”