дам
и бананите растяха само по коледа...
и тоблерон само с валута в кореком...
20 години ред за апартамент...
20 години ред за кола...
и всичко си беше наред...
тези , които тогава си бяха добре сега те и техните деца са си още по добре....
тогава се викаха комунисти (активни борци)- за тях бананите растяха целогодишно, и валута имаха за кореком , ред за апратаменти и коли не чакаха .... сега същите и техните наследници са върли капиталисти (пак борци)- и пак за тях ред няма и закон не ги лови
ех времена ...какво ли се е променило ????
май само ние
Една тъжна истина за нашия живот
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
-
- Автомобил:
- Двигател:
Чиста илюзия е това,че хората не са имали проблеми в миналото и че животът е бил по-хубав през 70-те или 80-те или по-рано.
Проблеми винаги е имало и винаги е трябвало да се мисли за тях.Просто колкото човек е бил по-млад толкова по-малко проблеми и въпроси за мислене е имал и затова сега си мислите,че ви е било по-хубаво.
Най-хубавото на миналото,според мен,е че няма как да се върне
.
Проблеми винаги е имало и винаги е трябвало да се мисли за тях.Просто колкото човек е бил по-млад толкова по-малко проблеми и въпроси за мислене е имал и затова сега си мислите,че ви е било по-хубаво.
Най-хубавото на миналото,според мен,е че няма как да се върне

-
- Автомобил:
- Двигател:
Е има и нещо което не е вярно за мен примерно. Това че изпадам в паника когато съм без телефон. Даже като излизам за по-дълго въобще понякога не си го взимам. Особено пък ако съм за риба...
Другото е че още не съм толкова стар за да се изкефя на някоя лагерница ... или пък да се счупа яко с някое колело.
Бре не всичко е вярно тука според мен.
Човека може да е леко депресиран дето го е писал това.

Човека може да е леко депресиран дето го е писал това.

- NovobranecGT
- Автомобил:
- Двигател:
- Miki
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Бомбички от миниум и бял бронз с две камъчета .... бомби от карбид в консерви (щяхме да се изкьоравиме мани мани) ... каране на колелета из цяла София .... фунийки, прашки, чаталчета ... игра на топчета, ашици ... футбол, джитбол ... прескачане в чуждите дворове да крадем джанки и череши ... като по-големи цакахме карти, къркахме, пафкахме ... абе не се прибирахме дома. А сега обратното - моя не мога да го накарам да излезе ... дееб@ скапаните компири, телевизии и интернет ... 

Върни се в “ОФФ-Топик - други”