Най-голямата щуротия/беля която съм правил като дете.

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
Huizel
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Huizel » Сря 18 апр 2007 18:26

baTkoTo написа:

Абе пич ти си още на 15 бре ,стига спамил,е след неколко години ше изровиш темата от архива и ше си напишеш кво си праил,има време за всичко mhihi

А иначе по темата не ми се говори много,само ще кажа,че в 7ми клас влезнах в токсикологията на Пирогов.Сетете се защо :drinking: :oops:
Ама нашите не разбраха де,да е жива и здрава сестра ми :bowdown

Последна промяна от Huizel на Сря 18 апр 2007 18:28, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Vizor
Изгубена душа
Автомобил: Subaru Forester XT
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Vizor » Сря 18 апр 2007 18:28

Huizel написа:
baTkoTo написа:

Абе пич ти си още на 15 бре ,стига спамил,е след неколко години ше изровиш темата от архива и ше си напишеш кво си праил,има време за всичко mhihi

А иначе по темата не ми се говори много,само ще кажа,че в 7ми клас влезнах в токсикологията на Пирогов.Сетете се защо :drinking: :oops:

щото неможеш да пиеш..

Потребителски аватар
Huizel
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Huizel » Сря 18 апр 2007 18:29

Vizor написа:
щото неможеш да пиеш..

Верно е ,немога,аз не пия,аз се наливам :oops:

Потребителски аватар
baTkoTo
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот baTkoTo » Сря 18 апр 2007 18:30

Huizel написа:...

Това се води като преживяно се пак като съм бил на 7,8,9 години си ми е от детсвтото... и мисля че 16 се води Тийн ;) след още 2 годинки и няма да се считам тотално за Дечко
Как го казах думата която я мразя я казах аз Възмажах :D

Потребителски аватар
Vlad777
King of the Road
King of the Road
Автомобил: Passat B8 BiTDI 4m CUAA
Двигател: MK2 RP+PG+PB Jetta Coupe+T-Roc
Контакти:

Мнениеот Vlad777 » Сря 18 апр 2007 18:43

scuba написа:
Slayer` написа:
Гацо Бацов написа:Мойте са много:

- слагал съм картофи в ауспусите на коли;
- брал съм люляци и съм участвал в сбиване с бабки дет си пазят люляците;
- още 1000 пъти поне съм се сбивал в училище със всички възможни долни и горни класове;
- "джобил съм" случайно срещнати на улицата за стотинки за електронните игри;
- замерял съм коли, които минават по улицата пред блока със снежни топки вечерта зимата и съм се крил;
- крал съм емблеми като беше модерно :oops: после и бой ядох;
- също така и дини през нощта;
- излизал съм тичешком на пътното платно и ме е удряла кола;
- рязал съм хидравличните маркучи с ножовка на багер, който копаеше дупка по средата на поляната, която ползвахме за футбол;
- също така съм му източвал и антифриза/водата на тоя багер;
- играл съм на стражари и апаши с истински пистолети, даже заредени (на един приятел баща му беше военен и държеше доста оръжие в касата вкъщи, а ключа от касата беше на пирончето до вратата...);
- изхвърлял съм 10 килограма чушки от балкона - замерях децата долу на площадката, щото бях наказан и неможех да излизам. всичко беше червено долу mhihi
- освен това поливах с вода, хората, които минават пред блока;
- разглобявал съм всякаква електронна техника на съставни части;
- чупил съм си поне 10 кости по тялото и съм прекарвал доста пъти време в Пирогов;
- ... (Маааалииииии, срам ме е да продължавам...)

малиииии ти ме разби...

имал си интересен живот... :lol:

Най интерестно е, че много от тези неща, той ПРОДЪЛЖАВА да ги прави :lol: :lol:

:shock наиграл съм се вече. сега съм мнооооого по-спокоен и гледам по-лежерно и мъдро на живота mhihi

Потребителски аватар
chefito
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот chefito » Сря 18 апр 2007 18:47

ГАЦО за вечен БАН тоа е рецидивист пълен ке ни развали и останалите....

Потребителски аватар
relaxxx
Автомобил: 4x4
Двигател:
Контакти:

Re: Най-голямата щуротия/беля която съм правил като дете.

Мнениеот relaxxx » Сря 18 апр 2007 19:16

L&R написа:Скубата е виновен от 1 час съм потънал в носталгия към детството.

Да открия сезона с пожароопасните ми бели като малък.

1/Пускайки хартиени самолетчета, обаче запалени успях да подпаля на едни съседи простора(живеещи под нас). Та съседката се появи гневна на вратата с простор овъглени ританки.

Иииии тва същото и аз съм го правил бахти якото, съседа се опита да ме пречука след това, ама бащата го стопира мноо лошо хаха :twisted:

Потребителски аватар
CRX Racing
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот CRX Racing » Сря 18 апр 2007 19:17

На моя етаж има метална ограда пред 4-ри апартамента. И аз тарикатчето вързах на съседката фикуса за дръжката на вратата, след което излезнах заключих решетката и звъннах на нейния звънец да ми отключи че съм си загубил ключа. Е като отвори фикуса падна и половината пръст беше в нейния апартамент.

Другата простотия беше зимата. Прибирам се от даскало с един приятел ама то нали рано се стъмва и валеше сняг. Хващам аз с малките ми ръчички една снежна топка, която в последствие се оказа лед. Гледам аз едно семейство на 1-ия етаж вечеря в уютна семейна обстановка. Мятам аз буцата лед и джама падна. После много бързо бягах :D

Има още адски много ама ме мързи да пиша :wink:

Потребителски аватар
svetlin
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот svetlin » Сря 18 апр 2007 19:39

Като малък с едни приятели през зимата направихме голяма снежна топка и я метнахме в подлеза на НДК. Резултата беше че един мъж щеше да ни бие че сме му счупили джама на колата. Още си се чудя на акъла и на това как не ни наби човека :oops: Иначе съм мятал водни бомби по какички и ме изхвърлиха от училището (какикте) :oops: Хващали са ме куките без книжка да карам, оправял съм ръждите по москвича на баща ми със спрей чийто цвят въобще не се доближаваше до цвета на колата :D , и други работи за които сега не си спомням

Потребителски аватар
Vilik
Автомобил: S4
Двигател:

Мнениеот Vilik » Сря 18 апр 2007 19:47

Ехеее тва си е тема баш за мен... пакости колкото щеш, най-интересното беше, че по-големите бяха винаги с-у L&R.
Като кулминацията на белите бих характеризирал изгарянето на първия му компютър ... а тогава компютрите бяха кът не като сега. Ама така ще е като се опита да го заключва :P и да не ми дава да играя каратеката :twisted:

Потребителски аватар
Tyan
Ън Мън
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Tyan » Сря 18 апр 2007 19:56

Връзвах тел на 40 сантиметра над земята напряко през улицата, мятках колите от третия етаж на баба ми с балони пълни с вода ....оказаха се презервативите на вуйчо ми, избягах от детската градина на 5 за да гледаме видео с един приятел, цунках едно момиченце по дупето тя беше на 4 аз на 5 и и взех дъвките идеал след това..... тия помня по палави :)

Потребителски аватар
vesellin
Автомобил: Mitsubishi ASX
Двигател: 4N14
Контакти:

Мнениеот vesellin » Сря 18 апр 2007 19:59

забелязвате ли колко от нас като малки са крали емблеми на коли, изпускали са /пука ли са гуми на автомобили... и така нататък всичко свързано с коли.
А сега се ядосваме ние на тези които правят същите дивотии по нашите коли :)... значи има все още нещо анархично от "Old School" генерацията :) 8)

Tyan написа:....цунках едно момиченце по дупето тя беше на 4 аз на 5 и и взех дъвките идеал след това..... тия помня по палави :)

да не сте си играли на "чичо доктор" :lol: :lol:
аз си спомням в парка на село как правихме капани тип "рамбо" кофи с пепел се сипеха от дърветата, шлибки как се забиваха в краката и колко много корда и тел (от лозята) сме изхабили за да направим тези дивотии, защото един дядо ни се караше че сме плашили агнетата му от спокойна паша, а ние там ритахме :) ... поне добре си изпати после в капаните :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Последна промяна от vesellin на Сря 18 апр 2007 20:02, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
baTkoTo
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот baTkoTo » Сря 18 апр 2007 19:59

Tyan написа:цунках едно момиченце по дупето тя беше на 4 аз на 5

:shock :shock :shock
А аз си мислех че като съм се изпикал в резервоара на развалена волга пред момиче е шантаво :lol: :lol: Туяне ти ме разби за пореден път :D:D:D

Потребителски аватар
Tyan
Ън Мън
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Tyan » Сря 18 апр 2007 20:07

подсетихте ме ......опа тафих на едно деу емблемата ....червена триъгълна остра ...дали беше деу..... баах не помня

таз девойка сега е в Русия ..баща и е от братушките, беше при баба си :)

Потребителски аватар
MITKO_DVD
Автомобил: Passat B4
Двигател: 2E 1994
Контакти:

Мнениеот MITKO_DVD » Сря 18 апр 2007 20:51

Като бях 6 клас ми писаха 3 двойки за първия срок и аз не си давах бележника да ми ги нанасят,пише ха ми само 5 -те и 6-те и у назе сичко беше ток,Обаче един ден курсовия вика род.среща,като първо ни събра бележниците да попълни какви оценки имаме където не са попълнени и аз спеч земам нансям си ги предварително всичките-3-2ки,2-3ки и 1-4ка .Проблема беше че требеше да подпиша баща ми обаче това беше голем проблем що то подписа му беше а и още е много сложен и гаден,та какво направих,взех стар бележник от миналата година изрезах клонката с подписите и го сложих върхо тези който не беха подписаните оценки и ги повторих като натисках върху самия подпис.То се очерта върху хартията и аз отгоре със замах с химикал го повторих и готово.От нашите никойнеразбра незнам как,а курсовия ми само се усъмни малко ама му казах че баща ми се е разписъл след 1 л.ракия,той само се засме и нищо ,та така :oops:

Върни се в “ОФФ-Топик - други”