Бих искал да разбера този мотор колко гори градско на 100км и извън градско?И евентуално подръжката на самата кола скъпа ли е?Има ли някакви специфики по подръжката на ДВГ-то и изобщо?Приемам съвети всякакви!Всички мнения са добре дошли!Помогнете, че дилемата е ГОЛЯМА и не се знае накъде ще се наклонят везните!Благодаря предварително на всички писали по темата!
Golf 94 г. 2.0 GTI sport edition ?
Golf 94 г. 2.0 GTI sport edition ?
Здравейте колеги!Значи евентуално ще взема въпросната машина, просто исках малко консултация.Голфа е 94г. 2.0ГТИ пише "sport edition" 115 к.с. с клима на 71 000 км. ?
Бих искал да разбера този мотор колко гори градско на 100км и извън градско?И евентуално подръжката на самата кола скъпа ли е?Има ли някакви специфики по подръжката на ДВГ-то и изобщо?Приемам съвети всякакви!Всички мнения са добре дошли!Помогнете, че дилемата е ГОЛЯМА и не се знае накъде ще се наклонят везните!Благодаря предварително на всички писали по темата!
- Gesha_GTI
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Колега добър избор си направил...за разхода на бензин както беше писал някои колега от форума разхода при ГТИ може да е от 6 до 26л зависи от карането.В София нормално каране из задръстванията около 13 бензин...Аз моя голф като го взех в началото под 13 неможех да падна...просто имаше гуми за доизносване
За двигателя части се намират лесно на що годе добри цени...За подръжката какво да кажа...ако преди теб е била поддържана и ти продължиш да я поддържаш проблеми няма да имаш
За километрите че не са реални не се...При покупката вземи някои които е на ТИ с автомобилите да хвърли едно око... Сега градско със ,оят голф (колата от гаража) разхода го свалям до 10-11л като по цариградско си карам 110-120км/ч и не ме хващат много светофари
Общо взето тва е зависи как е гледана...ако нещо съм пропуснал пиши ще се радвам да съм полезен 
Върни се в “Основен Volkswagen Форум”