Записах се в най гадния списък.
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
vointex написа:Много добре те разбирам как се чувстваш! И мен ме удари един мургав неграмотник като не спря на стоп. Но имапе нещо по странно като трябваше да пише обяснения мангала не можа!Той просто не можеше да пише, но иначе имаше книжка. Как се сдържам да не псувам още не зная.
![]()
![]()
Сори за случката! И не само да пишат не могат има такива дето не могат да четат
са тия дето им ги дават.- slavi tsvetkov
- Автомобил: 2023 VW TIGUAN ELEGANCE
- Двигател: 2023
- Контакти:
- G3
- Автомобил: Vw Sharan 7M
- Двигател: 2.8 v6 204ps 4motion Ha METAH
Re: Записах се в най гадния списък.
Ivcho написа:Здравейте колеги записах се и аз в най лошия списък- този на ударените. Реши днес един български гениален шофьор че не му е нужно предимство и резултата е налице, най лошото е че след удара даже не намали, даде газ и изчезна. Лошото е че явно не познаваше града и влезе в улица без изход. Аз останах на място но шофьор свидетел на ПТП-то (в последствие се оказа че е полицай) тръгна след него догонил го взел му документите и го доведе обратно на мястото на катастрофата. Резултата калник броня и мигач в отвъдното.
никому господ , но все пак добре си се отървал , ами ако беше ти занимал рог и ти бракува колата!
дано ти поеме щетите и важното е че ти си здрав
- G3
- Автомобил: Vw Sharan 7M
- Двигател: 2.8 v6 204ps 4motion Ha METAH
Re: Записах се в най гадния списък.
Ivcho написа:Записах се в най гадния списък.
хммм.. сега като се замисля не е най-гадния има 1 по гаден поне така говорят хората , ама никои не се е върнал да каже убаво ли е или не е убаво

Колега направо незнам....както казва brabusот такива да те е страх,съжелявам наистина за случката,вчера побелях казвам ви,точно като тебе си карам към Земляне от Красна поляна по ПЪТ С ПРЕДИМСТВО и някакви гадни МАНГАЛИ(не се притеснявам да го кажа)с една оранжева лада спряли нито авариини - нищо,решават да тръгват точно когато моята кола и насредата т.е правят мяневра наляво ако не бях навъртял ляв волан,направо у вратите.Бях с брат ми ама то да ги биеш ли -ще им е малко,направо да ги утепаш,нямаха никакви странични огледала,за който ПРИЗОВАВАМ-ПОГЛЕЖДАЙТЕ ГИ,И КЪМ ДАМИТЕ - МОЛЯ ВИ НЕ СА САМО ЗА ГРИМИРАНЕ
P.S извинявам се ако съм бил груб,или съм обедил някоя дама...
P.S извинявам се ако съм бил груб,или съм обедил някоя дама...
Върни се в “ОФФ-Топик - други”